GeriSeyahat Avrupa şehir merkezlerinde 150 TL’nin altında konaklama
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Avrupa şehir merkezlerinde 150 TL’nin altında konaklama

Avrupa şehir merkezlerinde 150 TL’nin altında konaklama

Maksimum stil, minimum ödeme... Avrupa’da lüks ve konforun bir arada bulunduğu, her keseye uygun konaklama seçeneklerini sizin için hazırladık...

1- İTALYA: SEVEN HOSTEL, SORRENTO 

Avrupa şehir merkezlerinde 150 TL’nin altında konaklama

Çift kişilik odalarda kişi başı 80 TL, sevenhostel.com

Sorrento kent merkezi yakınlarında huzurlu bir kasaba olan San’Agnello’daki hostel, 19’uncu yüzyıldan kalma bir bina. Hostelin, çift kişilik özel odalar ve 12 kişiye kadar çıkan yatakhaneleriyle toplam 26 odası var. Ayrıca Napoli mutfağından lezzetler sunulan bir restoranın yanı sıra romantik ve huzurlu dakikalar yaşayabileceğiniz eşsiz manzarasıyla geniş bir teras, solaryum ve çok sayıda kitabın yer aldığı bir okuma odası bulunuyor. Hostel, müşterileri için Napoli gibi civar kentlere özel tekne turları düzenliyor. 

2- YUNANİSTAN: CAVELAND, SANTORINI 

Avrupa şehir merkezlerinde 150 TL’nin altında konaklama

Çift kişilik odalarda kişi başı kahvaltı dahil 80 TL, yatakhane 45 TL, cave-land.com

Karterados kasabasında 18’inci yüzyılda şarap mahzeni olarak kullanılan yapı, 1984 yılında otele dönüştürülmüş. Saklı köşelerinde çiçekli terasların bulunduğu otel, mağara evlerindeki odalarıyla son derece ilgi çekici. Sekiz oda ve bir deniz manzaralı dairenin bulunduğu otel, müşterileri için her mevsimde dağ tırmanışı, tekne turu, yoga seansları gibi farklı sosyal aktiviteler düzenliyor. Otel, özellikle kış aylarında mekânın büyüsüyle yaratıcılığını artırmak isteyen sanatçı ruhlu insanları ağırlamayı âdet edinmiş. 

3- İSPANYA: CASA GRACIA HOSTEL, BARSELONA 

Avrupa şehir merkezlerinde 150 TL’nin altında konaklama
Çift kişilik odalarda kişi başı 90 TL, casagraciabcn.com

Şehrin en hareketli caddelerinden Passeig de Gràcia ile Diagonal’ın kesişim noktasında bulunan hostel 75 odayla hizmet veriyor. Her akşam eğlenceli çeşitli grup etkinlikleri düzenleyen hostelin, ayrıca her sabah kişi başı 35 TL olmak üzere kahvaltı servisi mevcut. Şehrin en büyüleyici ve otantik semtlerinden biri olan Gracia’da bulunan hostel, yerel kültürü tanımak için mükemmel bir konumda. Gaudi’nin başyapıtları olan Casa Mila ve Casa Batlló 300 metre, Sagrada Família 1,6 kilometre uzaklıkta. 

4- HIRVATİSTAN: GOSI+BOSİ DESIGN HOSTEL, SPLIT 

Avrupa şehir merkezlerinde 150 TL’nin altında konaklama

Çift kişilik odalarda kişi başı 105 TL, yatakhane 35 TL, gollybossy.com

Dalmaçya’nın en güzel şehirlerinden Split’te, antik kent surları arasında 16’ncı yüzyılda ambar olarak kullanılan bir binada hizmet veriyor. Hem çift kişilik özel odaları hem de dört, altı ve sekiz kişiye kadar çıkan yatakhanelerden oluşan toplam 28 odası var. Hostelde şehir manzaralı geniş bir teras, büyük bir bar ve sinema odası gibi ortak kullanım alanları bulunuyor. Cumhuriyet Meydanı Prokurative 90 metre, Diocletianus Sarayı 150 metre uzaklıkta. 

5- PORTEKİZ: TEATRO BED&BREAKFAST, LİZBON

Avrupa şehir merkezlerinde 150 TL’nin altında konaklama
Çift kişilik odalarda kişi başı 150 TL, teatrobb.com

Burası, kültür ve modanın merkezi Chiado ile Bohem tarzıyla dikkat çeken Bairro Alto’nun tam ortasında, sokağın karşısında bulunan Teatro da Trindade’den esinlenilerek, sahne tasarımcısı José Costa Reis tarafından tasarlanan tiyatro temalı bir butik otel. Modern bir şekilde dekore edilen 20 odanın her birinde, klasik tiyatrodan izler taşıyan detaylar kullanılmış. Merkezi konumu itibariyle tiyatro ve müze gibi tarihi ve turistik yerlere 20 dakika, restoran ve barlara beş dakika yürüyüş mesafesinde. 

False