GeriSeyahat Amerika Vize Ücreti 2022 - Abd Vizesi Masrafı Ne Kadar Ve Kaç Tl?
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Amerika Vize Ücreti 2022 - Abd Vizesi Masrafı Ne Kadar Ve Kaç Tl?

Amerika Vize Ücreti 2022 - Abd Vizesi Masrafı Ne Kadar Ve Kaç Tl?

Amerika vize ücreti 2022, önemli eğitim ve iş imkanlarını sunan ülkeler arasından yerini alan Amerika birçok kişi tarafından tercih edilmiştir. Yurtdışı tatili olarak yaz aylarında sık şekilde tercih edilen ülkeler arasında yerini almaktadır. Her imkanın rahat ve yüksek olduğu bir ülke olarak görülmektedir. Amerika vize ücreti ve masraflarını derledik.

Amerika vize ücreti 2022, genel olarak konsolosluk ve vize ücreti olarak yaklaşık 200 dolar civarlarında bir rakam tutmaktadır. Farklı şartlara göre değişiklik göstermektedir.

Amerika Vize Ücreti 2022

İstenilen şartlara ve özelliklere göre fiyat farklılığı olmaktadır. Konsolosluk ve harç bedelleri online ödeme ve elden nakit ödeme olarak değişiklik göstermektedir. Ortalama miktar online ödendiği zaman 180 dolar civarlarında olmakla birlikte diğer vize türlerinde 190 - 200 dolar civarlarında bir ödeme söz konusudur.

Harç ve diğer ödemeler tamamlandıktan sonra rahat şekilde ülkeye giriş çıkış yapmak mümkün hale gelecektir. Birçok yerli ve yabancı turistler tarafından da tercih edilen bir ülke olarak yerini almaktadır. Uzun dönem vize almak için ise harç ve artı vize parası yatırdıktan sonra kolay şekilde uzun süre ülkeye giriş yapmak mümkündür. Ödenen miktar ise 250 dolar civarında bir ücret çıkmaktadır.

ABD Vizesi Masrafı Ne Kadar ve Kaç TL?

Toplam bu ülkeye girişte verilecek olan ücret bütün harç ve vize masrafları ile birlikte 190 ile 200 dolar arası bir ücret tutmaktadır. Türk lirası karşılığı ise 2.750 TL civarı bir paraya denk gelmektedir. Bu miktarın içerisinde ulaşım ve konaklama ücreti dahil değildir. Genel olarak Amerika'ya seyahat için gerekli olan miktar 10 bin TL civarıdır. Rahat şekilde bir gezinti tatil için nakit olarak yanınızda bu miktarda para bulunması gerekmektedir.

False