GeriSeyahat Seyahat çantası
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Seyahat çantası

Seyahat çantası

Çin’i dijital gezin

Louis Vuitton şehir rehberlerinin 10. yılını kutlamak için yaratılan "Louis Vuitton Soundwalk" MP3 şehir rehberi, 2008 Olimpiyatları nedeniyle rehberlerin ilkine Çin’le başlıyor. Pekin hakkındaki bilgileri Çin sinemasının ünlü yıldızlarından Gong Li, Hong Kong’u Shu Qi ve Shanghay’ı Joan Chen anlatıyor. Baudelaire’in şiirlerinden ilham alan MP3, şehirlerin yeni yüzlerini o şehirlerde yaşayanların ağzından keşfetmeyi sağlıyor, bu arada anlatıcıların kendi hikayelerini de aktarıyor. Altı farklı dilde bilgi veriyor. "Play" tuşuna basıldığında bir seyahat arkadaşı haline gelen interaktif rehber, bu şehirlerin sadece görülmesi gereken yerlerini değil, gizli kalmış köşelerini de şehir halkının günlük yaşam temposuyla tanımayı sağlıyor. Rehberi louisvuitton.com ve louisvuittonsoundwalk.com’dan indirmek mümkün. Fiyatı 12 Euro.

Sex and The City tasarımları geliyor

Sex and The City, Çirkin Betty ve Şeytan Marka Giyer filmlerinin kostüm tasarımcısı, stilist Patricia Field, 2008 Sonbahar koleksiyonu için Mark&Spencer’a özel bir koleksiyon tasarlıyor. İngiltere başta olmak üzere dünya genelindeki belirli ülkelerde sonbahardan itibaren satışta olacak kreasyonlar Türkiye’ye de geliyor. Yaklaşık 35 parçadan oluşan koleksiyon ipek, streç saten gibi kumaşlara uygulanan puantiye, çiçek, çizgi ve hayvan figürü gibi baskılardan oluşuyor.

Pasta tadında sakız

Chewy’nin son lezzeti vişneli ve çikolatalı pasta tadında sakız Chewy Morello. Vişne ve çikolata aromalı şekersiz tatlandırıcılı draje sakız Morello, vişne renginde. Sakızın içeriğinde bulunan Xylitol, diş sağlığınızı korumaya yardımcı oluyor. Ürün yapay renklendirici içermiyor. Chewy’nin piyasada Black, Red ve Blue çeşitleri var.
False