GeriSeyahat Seyahat Çantası
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Seyahat Çantası

Seyahat Çantası

Ten renginize uygun

Penti’nin yeni sezon için ürettiği çoraplar 7 farklı ten rengi için ayrıca tasarlandı. Sarışın, esmer, kızıl ve kumral kadınlar ten rengine uygun ince çorapları seçebilecek. İsterseniz fonksiyonel ve rahat iç çamaşırları da bulabilirsiniz. (www.penti.com)

Saçlarınızı koruyun

Kérastase Soleil’in yeni serisinde saçı koruyan, onaran ve parlaklık kazandıran ürünler bulunuyor. Huile Lactée, elektriklenen saçları kontrol altına alıyor, Huile Généreuse ise ışıltı kazandırıyor. Saçları güneş ışınlarından, havuz ve deniz suyundan koruyan bakım ürünlerinin fiyatı 59–99 TL arasında değişiyor (www.kerastase.com)

Çektiğiniz fotoğrafı anında basıyor

Fujifilm Instax Mini 7S fotoğraf makinesi, çektiğiniz fotoğrafları karta basılı halde saniyeler içinde çıkarıyor. Duygularınızı yazıya dökmenize de imkân sağlıyor. Fotoğrafların altında bırakılan özel boşluklara ‘instax marker’ ile yazı yazabiliyorsunuz. Sadece 320 gram olan makinenin farklı renk seçenekleri bulunuyor. (www.fujifilm.com)

Rengârenk plaj koleksiyonu

Adidas, Swim&Beach Koleksiyonu maviden yeşile, kırmızıdan pembeye çok çeşitli renklerden oluşuyor. Hızlı kuruyan kumaş teknolojisi sayesinde plaj giysilerinde rahatlık sağlıyor. Bütün Adidas mağazalarında bulabilirsiniz. (www.adidas.com.tr)

Beş farklı renk seçeneği

Lacoste’un Acapulco model saatlerinde beyaz, mavi, pembe, turuncu ve turkuaz olmak üzere beş farklı renk seçeneği var. Saatler paslanmaz çelik kasaya sahip. Günsal Saat yetkili bayilerinde ve Lacoste mağazalarında bulabilirsiniz. Fiyatı 175 Euro’dan başlıyor.

Klasik parkalar

Levi’s klasik parçalardan oluşan bir parka koleksiyonu hazırladı. Hindistan’ın canlı renklerini yansıtan koleksiyonda; sörf mavisi, zambak kırmızısı ve çam yeşili renkleri öne çıkıyor. Aynı zamanda chino tarz ve siyah renk gibi klasik seçenekleri de var. (www.levi.com)

False