GeriSeyahat Seyahat Çantası
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Seyahat Çantası

Seyahat Çantası

Bebek için organik uyku tulumu

Bebeğinizle birlikte seyahat etmeyi ve dışarıda vakit geçirmeyi seviyorsanız BabyNEO organik uyku tulumu size hitap ediyor. Hem içi hem dışı yüzde 100 organik pamuktan üretilen BabyNEO uyku tulumu bebeğinizi uyuturken ona anne kucağı sıcaklığı hissettirebilmenizi sağlıyor. BabyNEO markalı ürünler tüm Türkiye çapında bebek mağaza zincirlerinde, organik mağazalarında, bebek mağazalarında ve internet üzerinden satışa sunuluyor. (www.babyneo.com.tr)

Uzaklar yakına gelsin

Tasco’dan seyahatlerde cebinizde, çantanızda taşıyabileceğiniz, katlanabilir, küçük, hafif bir dürbin. 8x21 ölçülerinde, yani görüntüyü sekiz kez büyütüyor. Gezdiğiniz kentlerde mimari detayları inceleyebilir, baharda kuş gözlemciliği yapabilirsiniz. Yeni Çarşım’da 39 TL. Kargo fiyatı ücrete dahil. (www.yenicarsim.com)

Karda, yağmurda ıslanmayın

Yağmurlu günlerde, karda ayaklarınızın ıslanmasından şikayetçi misiniz? Merrell’ın erkek botları sugeçirmez iç kaplamasıyla ayakları koruyor. Üstü tam deri, tabanı su geçirmez membran, Sentetik yalıtımıyla sıcak tutuyor. Eksi 32 dereceye kadar sorunsuz kullanılabiliyor. Atlas Kamp Malzemeleri botun fiyatında yüzde 25 indirim yaptı, 173 TL’den satıyor. Kargo ile gönderiyor. (www.atlaskamp.com)

Kullanışlı ve zarif

Matraş’ta deri giysi, ayakkabı ve aksesuvar bulabilirsiniz. Kullanışlı, şık ve zarif tasarımlarda siyah kahve tonları dikkat çekiyor. (www.matras.com)

Ayaklarınz rahat etsin

Birkenstock’un süet ayakkabı modelleri rahat ayakkabı arayanlara hitap ediyor. Devetüyü, kahverengi ve siyah renkleriyle dikkat çeken ayakkabılar unisex olarak hazırlandı, günlük ya da spor kıyafetlerle tamamlanabiliyor. Bağdat Caddesi, Nişantaşı ve Kanyon Alışveriş Merkezi’ndeki mağazalarda bulabilirsiniz.

Şimdi indirimli

Bahar yaklaşıyor. Gezilerinizde sizi fotoğraf çekmeye kışkırtacak manzaralarla karşılaşmaya hazır mısınız? Nikon’un D90 modeli fotoğraf makineleri 15-55 milimetre zoom’a sahip. Yani hem geniş açılı hem de normal objektifli. Çözünürlüğü 12.9 megapiksel. Dahili flaşı, sesli video çekim özelliği bulunuyor. Yalçınlar, 2898 TL’ye sattığı makinenin fiyatını 1859 TL’ye indirdi.

Ütü gerektirmeyen gömlek

Calvin Klein’ın, yeni gömlek koleksiyonunda kareli, çizgili ya da düz, dar ve rahat kalıp seçenekleri bulunuyor. Gri, beyaz, pembe, sarı, bej, kahve ve lacivert gibi geniş renk yelpazesinin kullanıldığı koleksiyon ütü gerektirmeyen kumaşlarıyla dikkat çekiyor. (www.mendos.com.tr)

Spor şıklığı

Puma’da hem şık hem de spor giyime hitap eden, kullanışlı, soğuktan koruyan, pratik kıyafet seçenekleri bulabilirsiniz. Bel kısmında bulunan ipler sayesinde üzerinize oturabilen bu modelin fiyatı 184,50 TL. (www.puma.com)

False