GeriSeyahat Seyahat çantası
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Seyahat çantası

Seyahat çantası

Saatiniz yıpranmasın

Hafta sonunda doğaya çıktığınızda kıymetli saatinizin yıpranmasını istemiyorsanız, yedeğini almanızda yarar var. Casio’nun 100 metreye kadar su geçirmez, pil ömrü 10 yıl olan AE-1000W-1 modeli dünya saatlerini gösteriyor. 24 saatlik kronometreye sahip. Camı bombeli, kayışı silikon. Yeni Çarşım’da fiyatı 40 TL. (www.yenicarsim.com)

Dört mevsimlik çadır 230 TL

Sonbaharın nimetlerinden doyasıya yararlanmak, özgürce, istediğiniz yerde kamp kurmak istiyorsanız fakat uygun çadırı henüz bulamadıysanız Kanyon Outdoor’da indirim var. Dört mevsim kullanılabilecek, suya dayanıklı, çift kişilik Evolite çadırlar şimdi 230 TL. Çadır 330’a 140 santimetre boyutlarında, yüksekliği 115 santimetre. Ağırlığı ise 2.9 kilogram. Firma ürünlerini kargoyla da gönderiyor. (www.kanyonltd.com)

Ayaklarınızı sudan koruyor

Scarpa’nın dağ yürüyüşleri için tasarladığı “Mistik Köpekbalığı” modeli ayakkabıları burnundaki lastik şerit sayesinde darbelere dayanıklı. Tabanı şok emecek şekilde tasarlanmış. Gore-Tex iç kaplaması sayesinde hem nefes alıyor, teri dışarı atıyor hem de su geçirmiyor. Meydan Kamp’ın internet sayfasında fiyatı 378 TL. (www.meydankamp.com)

Sonbahar şıklığı

Que mağazalarının sonbahar ve kış koleksiyonu mont, kazak, eldiven, pantolon gibi şık ve soğuğa dayanıklı kıyafetlerden oluşuyor. Kadın ve erkekler için farklı model ve bedenlerde bulabilirsiniz. (www.que.com.tr)

Gençler ve kendini genç hissedenler için

Genç giyim markalarından Aéropostale sonbahar tasarımlarında birbiriyle uyumlu ayakkabı, çanta, fular gibi aksesuvarlara yerveriyor. Firmanın mağazaları Kanyon, Buyaka AVM ve Bodrum Midtown’da. Internetten de ulaşabilirsiniz. (www.aeropostale.com.tr)

Cildinize iyi bakın

Dermalogica’nın SkinPerfect Primer SPF 30 ürünü yaşlanma belirtilerini azaltırken, cildinizi aydınlatıyor, pürüzsüzleştiriyor, nemlendiriyor ve güneşten koruyor. Fiyatı 198 TL (www.dermalogica.com.tr)
 
Sporcular buraya

Decathlon mağazaları farklı spor dallarına yönelik ürün ve aksesuvarları internet ortamında da satıyor. Eşofmanlar, montlar, çoraplar, ayakkabılar, saatler, çantalar, iç çamaşırları, bereler, eldivenler ve daha pek çok ürün var. Bu mont 160.90 TL. (www.decathlon.com.tr)

Seyahat bavulunda yok yok

Penti, hazırladığı örnek seyahat valiziyle tatile çıkacaklara yol gösteriyor. Bavulunun içinde, sonbahar serinliklerinde de şık görünmek isteyenler için zengin bir çorap koleksiyonu yer alıyor. Diz altı desenli ve külotlu çorap çeşitleri gündüz gezintilerinde tercih edilirken, spor çoraplar doğa yürüyüşlerinin vazgeçilmezi. Yumuşak kumaşlara ve birbirinden farklı desenlere sahip pijama takımları tatilde, serin gecelerde tercih ediliyor. Gündüz gezmelerinde sonbahar serinliklerinden etkilenmek istemeyenlerin omuzlarını şallar süslüyor. İç giyim koleksiyonunda yer alan pamuklu iç çamaşırları seyahatlerde ilk sırayı alıyor. (www.penti.com.tr)

Geceliğinizi unutmayın

Miss Claire Lingerie’nin sonbahar koleksiyonu soft ve füme renklerin hakim olduğu gecelik, pijama ve sabahlıktan oluşan üçlü takımlarıyla dikkat çekiyor. Seyahatlerinizde de rahatlıkla kullanabilirsiniz. (www.missclaire.com)

False