GeriSeyahat Seyahat Çantası
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Seyahat Çantası

Seyahat Çantası

Balıkları seyredin

Temiz, berrak bir denizde yüzüyorsanız ve suyun altını göremiyorsanız denizden alacağınız keyfi yarıya indirmişsiniz demektir. Tribord, tatilciler için ucuz ve dayanıklı snorkel, palet takımı üretti. Şnorkel su yutmayı engelleyecek özel bir sistemle donatılmış. Gözlüğün camı buğulanmıyor. Decathlon bu takımı İstanbul Bayrampaşa’daki mağazasında özel çantasıyla birlikte 41 TL’ye satıyor. Ürünü internetten sipariş vermek de mümkün. (www.decathlon.com.tr)

Kulaklıktan sıkıldıysanız

Kulaklıkla müzik dinlemekten sıkıldıysanız, Mp3’teki şarkıları arkadaşlarınıza da dinletmek istiyorsanız portatif hoperlorunuzu yanınızda taşıyabilirsiniz. Philips’in SPA3210 modeli hoperlorları CD çalar, portatif bilgisayar ve Mp3 çalıcıya bağlanabiliyor. Çıkış gücü 10 Watt. Ürünün garanti süresi 2 yıl. Fiyatı 55 TL. (www.yoksayok.com)

Balıklar tavada

Balıkları sadece deniz gözlüğüyle seyretmekle yetinmiyorsanız, tavada hayal ediyorsanız oltaya ihtiyacınız var demektir. Protackle Combo’nun kamış setleri amatörler için hazırlandı. Fiyatı ucuz, üstelik dört ayrı renkte. Kamışının uzunluğu 1.8 metre. 60 grama kadar kurşun atabiliyor. Kapandığında boyu 52 santimetre oluyor. Fiyatı 26 TL. Dilerseniz adresinize kargoyla gönderiliyor. (www.avmarketi.com)

Kamerayla projeksiyon cihazı birleşti

Sony’nin yeni kamerası HDR-PJ740VE iki cihazı bir araya getiriyor. Full HD Handycam serisinden cihaz 24.1 milyon piksellik yüksek kalitede görüntü kaydetmenin yanı sıra, harici projektörüyle bu görüntüleri perdeye aktarabiliyor. Bu serinin GW55 modelleri aynı zamanda su altında çekim yapabiliyor. Cihazın gittigidiyor.com’daki fiyatı 3959 TL.

Koşucuya destek oluyor

Amerikan koşu ayakkabıları üreticisi Skechers’ın 2012 yaz modellerinden SR Resistance Runner, koşucular için geliştirildi. Yarışma ve antrenmanlarda kullanılıyor. Özel taban materyali sayesinde, ayağın orta bölümüyle zemine tamas etmesini sağlıyor. Koşucuya ileri doğru ivme kazandırıyor. Ayakkabıyı Boyner, YKM, SPX, Intersport, Sportive mağazalarında bulabilirsiniz.
 
Ayakları rahatlatan babet çorap

Katia’nın babet ayakkabılar için ürettiği özel çoraplar ayağı sıkıca sarıyor, sıcak yaz günlerinde terlemeyi azaltıyor, ayakkabının kayganlaşmasını, yürüyüşü zorlaştırmasını engelliyor. Çorapların gece ayaklabıları için üretilmiş özel modelleri de mevcut. Bu modeller, ayakkabının açık bölümlerinde silikon şeritlerle destekleniyor. Fiyatları 6-32 TL arasında değişen çorapları internetten edinmek mümkün. (www.katia.com.tr)

Bikini izine son

Bonesta, güneşlenirken vücutta iz bırakmaması için şeritsiz bikini modellerini satışa sundu. Ayrıca standart modellerde de bağcıklar istenildiğinde kaldırılabiliyor. Bonesta mayolarını Boyner, YKM, Huzur, Ender mağazalarında bulabilirsiniz.

Tomford’da indirim

Yeniçarşım, Tomford’un kadın güneş gözlükleri koleksiyonunda yüzde 50’yi bulan indirim yaptı. Tomford’un perakende satış fiyatı 1127 TL olan gözlükleri, 496 ila 515 TL’ye satılıyor. Kargo ücreti alınmıyor. (www.yenicarsim.com)

Kumsalda pembe topuklar

Sahildeki uzun yürüyüşlerden sonra ayaklarınızda yumuşak ve pürüzsüz bir his sağlamaya yardımcı olan, Burt’s Bees Coconut Foot Cream with Vitamin E, hindistan cevizi ve E vitamini içeriyor. Doğal krem, ayak derinize yoğun bir şekilde nüfuz ederek kuru, çatlamış ve sert deriyi yumuşatmayı destekliyor. (www.kozmoklinik.com)

Cansız saçlara elveda deyin

L’Oréal Paris Elseve Komple Onarıcı 5, saçları kökten uca onarıyor, canlı, sağlıklı, yumuşak ve parlak görünmelerini sağlıyor. Şampuan, saç kremi, maske ve sıvı saç kreminden oluşan serisi ile saçların bakımını yapıyor, yapısını yeniliyor.

Taşlara karşı korunaklı

Doğa sporları ekipmanları üzerine uzmanlaşan Kanyon, yürüyüşçüler için AKU’nun özel bir modelini satışa sundu. AKU Arriba, şehirde de kullanılabilecek orta sertlikte tabana sahip. Üst yüzeyi nubuk. Bağcık bölgesi hava dolaşımı sağlayacak nefes alan bir malzemeden üretilmiş. Burun bölümü ise dağ yürüyüşlerinde keskin çarşak taşlarından etkilenmemesi için sert lastik malzemeyle kaplanmış. Fiyatı 145 TL. (www.kanyonltd.com)

Traşta cildiniz tahriş olmasın

Philips SensoTouch RQ1150, pürüzsüz tıraş keyfi yaşamak isteyenlere hitap ediyor. Cihazın “GyroFlex 2D yüz hattı izleme sistemi”, yüz kıvrımlarına uyum sağlayarak tahrişi en aza indiriyor. “Süper kaldır kes” sistemi ile kısa tüylerde bile sorunsuz performans sergiliyor. Aquatech ve skinGlide özellikleriyle de tahriş derdi olmadan ıslak tıraş imkanı sağlıyor. (www.philips.com)

False