Şehit Ertaş Aslan anıldı

Güncelleme Tarihi:

Şehit Ertaş Aslan anıldı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 02, 2017 10:11

Şehit Ertaş Aslan anıldı

Haberin Devamı

Suat DENİZ/ IĞDIR, (DHA)- Tuzluca’nın Hamurkesen köyünden olan ve 16 yıl önce Tunceli’de şehit olan Ertaş Aslan için Mevlid okutuldu.
Şehit Ertaş Aslan'ın Hamurkesen köyündeki evinde düzenlenen mevlide AK Parti Iğdır Milletvekili Nurettin Aras, Vali Enver Ünlü,  İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik,  5. Hudut Alay Komutanı Piyade Albay Taner Güneş, yargı mensupları, bürokratlar katıldı.
15 Temmuz Şehitleri Dernek Başkanı Kanber Güzelkaya, yaptığı konuşmada, “Bu vatan ve bayrak için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi minnetle yad ediyorum” dedi.
Milletvekili Nurettin Aras, “Şehidimizi toprağa verdiğimizi dün gibi hatırlıyorum. Bilinmelidir ki şehitlik hayat veren ölümdür. Bu millet siz değerli şehit ailelerine minnettardır. Son terörist defedilinceye kadar mücadele devam edecektir. Hükümet olarak kararımızı verdik ve sonuna kadar her türlü terör örgütüyle savaşmaya devam edeceğiz. "diye konuştu.
Vali Enver Ünlü de, “Şehitlerimiz maneviyatlarıyla her zaman yanımızdadırlar. Bu güzel memleketimizde yaşamanın bir bedeli var. Alfabedeki üç harfi bir araya getirenin terör örgütü kurduğu bir coğrafyada yaşıyoruz. Terör örgütleriyle mücadelemiz, 15 Temmuz’da ve İstiklal Savaşında olduğu gibi amansız sürecek” dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!