Prof. Dr. Sedat Laçiner ve çok sayıda kişi gözaltında

Güncelleme Tarihi:

Prof. Dr. Sedat Laçiner ve çok sayıda kişi gözaltında
Oluşturulma Tarihi: Aralık 26, 2015 09:50

Çanakkale'de paralel devlet yapılanması iddiasıyla başlatılan operasyon kapsamında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nin (ÇOMÜ) eski rektörü Prof. Dr. Sedat Laçiner, iş adamı, doktor ve avukatların da olduğu olduğu çok sayıda kişi gözaltına alındı.

Haberin Devamı

28 KİŞİ GÖZALTINDA

Çanakkale Emniyet Müdürlüğü’ne Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri bu sabah saatlerinde operasyon kapsamında çok sayıda ev ve işyerine baskın düzenledi.

Operasyonda aralarında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nin (ÇOMÜ) bir önceki rektörü Prof. Dr. Sedat Laçiner, Çanakkale Girişimci İşadamları ve Sanayicileri Derneğinin (ÇAGİAD) eski başkanları, emekli öğretmen, doktor, avukat, işadamları, yardımseverler, öğrencilerin de bulunduğu kişiler gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Ev ve işyerlerinden gözaltına alınanlar polis ekiplerince tek tek Çanakkale Devlet Hastanesi’ne getirilerek sağlık kontrolünden geçirildi.Şu ana kadar gözaltına alınan kişi sayısı 28... Soruşturma kapsamında 18 şüpheli aranıyor.

Prof. Dr. Sedat Laçiner ve çok sayıda kişi gözaltında

 

BAKMADAN GEÇME!