Saray’da Öğretmenler Aşure Dağıttı

Güncelleme Tarihi:

Saray’da Öğretmenler Aşure Dağıttı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2015 15:07

AŞURE YİYEN ÖĞRENCİLER VE ÖĞRETMENLERİ

Tekirdağ’ın Saray ilçesi Mehmet Uygun İlkokulu’nda görev yapan öğretmenler aşure dağıttı.
Saray Mehmet Uygun İlkokulu’nda, Milli Eğitim Bakanlığı’nın hazırlamış olduğu ve 2010 yılında yürürlüğe giren Değerler Eğitimi Projesi kapsamında aşure dağıtımı etkinliği düzenlendi. Muharrem Ayı dolayısıyla düzenlenen etkinlikte okulda görev yapan öğretmenler, öğrencilere aşure dağıttı.
Okul Müdürü Hilmi Çeper’in öncülüğünde ve Okul Aile Birliği Başkanı İbrahim Tüfekçi’nin katkılarıyla hazırlanan aşure dağıtım etkinliğine, Saray Kaymakamı Alp Arslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Sıddık Aslan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Nurettin Akkoç, Saray İlçe Emniyet Müdürü Dr.Mustafa Kayaoğlu, Saray İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Seçkin Akdoğan katıldı.
Saray Kaymakamı Arslan, "Muharrem ayı dolayısıyla öğretmenlerimizin düzenlemiş olduğu aşure dağıtım etkinliği davetlerine hicap ettik. Burada öğretmen ve öğrencilerimizle bir arada olmaktan mutluluk duyuyoruz, kendilerine bu anlamlı etkinlik için çok teşekkür ediyorum" dedi.
Kaymakam Arslan’ın ardından söz alan Okul Müdürü Hilmi Çeper ise aşure dağıtım etkinliğini sevgi, saygı ve hoşgörü adına öğrencilere örnek teşkil etmesi için düzenlediklerini söyledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!