GeriSeyahat Sanatçı listesi açıklandı
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Sanatçı listesi açıklandı

Sanatçı listesi açıklandı

FG 93.7 tarafından düzenlenen, Türkiye’nin ilk ve tek dans müziği festivali, Electronica Festival Istanbul 2011, 4 Haziran’da dans ve elektronik müzik sevenleri Solar Beach’te bir araya getirecek. Bu sene ‘This is the new music’ sloganıyla gerçekleşecek olan Electronica Festival Istanbul 2011, 3 farklı sahnede 40’tan fazla DJ ve canlı performans sunacak.

İstanbul’un en güzel sahili Kilyos’taki Solar Beach’te elektronik müziğin en önemli isimlerini müzikseverlerle buluşturacak olan  Electronica Festival Istanbul 2011’de  katılımcılar, denizin ve güneşin keyfini çıkarırken, Go-Kart, ATV, Bungee Jumping, Hovercraft ve su sporları gibi aktivitelerle de diledikleri gibi  eğlenecekler.

Hem müziği hem de kişiliğiyle house müzik sahnesinin son yıllardaki en büyük fenomeni RIVA STARR ülkemizde ilk kez Electronica Festival Istanbul ana sahnesinde müzik severlerle buluşacak.. Bir müzik grubunun ötesinde, komple sanat projesi olarak tanımlanan STEED LORD, yüksek enerjili electro-pop performansı ve büyüleyici kostümleriyle ana sahneye geleceği taşıyacak. Fransız Kitsuné etiketinin son bombası JUPITER de festivalin önemli canlı performanslarından birini gerçekleştirecek. Festivalin ana sahnesindeki diğer isimler ise Popof , Style of Eye, Ümmet Özcan, Andrea Roma, Roderik Flohil & Wietse Smit, Edwin Oosterwal.

Sanatçı listesi açıklandı
Â
Sanatçı listesi açıklandı

Toolroom Knights Sahnesi İstanbul’da…

Festivalin sürprizleri devam ediyor... Miami ve Ibiza başta olmak üzere dünyanın dört bir yanında biletleri tükenen görkemli partilere imza atan  ve son yılların en başarılı dans müziği etiketini bünyesinde barındıran TOOLROOM KNIGHTS kendi özel sahnesi ve dans müziğine damgasını vurmuş sanatçılarıyla Electronica Festival Istanbul’da olacak! Mark Knight ile beraber yaptığı Man With The Red Face çalışmasıyla en önemli dans müziği ödüllerini toplayan ve solo albümünün ardından önlenemez bir yükselişe geçen FUNKAGENDA görsellerle desteklenen yeni hazırladığı canlı performansını Avrupa’da ilk kez Electronica Festival Istanbul’da sahneye koyacak.. Toolroom sahnesinde ayrıca Stefano Noferini, Koen Groeneveld, Paul Thomas, Mark Storie, Richard Dinsdale, Andrea Roma gibi yıldızlar sahne alacak.

Electronica Festival Istanbul’da bu sene VIP bilet sahipleri için de ayrı bir sahne var. Disco ve house dünyasının en saygın şirketlerinden Futureboogie konseptinde hazırlanacak VIP sahnede soul, disco ve house müziğin ünlü grubu Crazy P’nin beyni Hot Toddy ve Futureboogie kurucusu Joe90 muhteşem Futureboogie VIP Stage’de vakit geçirenlere ruhani bir dans deneyimi yaşatacak.

 

NE KADAR: VIP: 110.00 TL,  Normal 60.00 TL

 

False