Sağlıklı yaşam için kitap oku

Güncelleme Tarihi:

Sağlıklı yaşam için kitap oku
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2016 09:36

Sağlıklı yaşam için kitap oku

Haberin Devamı

YOZGAT, (DHA)- BOZOK Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencileri, Kütüphane Haftası kapsamında ‘Sağlıklı yaşam için spor yap, kitap oku’ adı altında, kitap okuma etkinliği düzenledi. 
Kitap okuma etkinliğinde katılımcılar İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Futbol takımının hediye ettiği kitapları 15 dakika okudu. Program kapsamında, Sorgun İlçe Stadyumunda gerçekleştirilen futbol dostluk maçını Okul idarecileri, akademisyenler ve çok sayıda öğrenci izledi. Bozok Üniversitesi Sorgun Meslek Yüksekokulu Sekreteri İsmail Taştan, yapılan dostluk maçı ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile Sorgun Meslek Yüksekokulu arasında okullar arası bir bağ kurmayı amaçladıklarını ifade etti. Taştan, “İki okulumuz arasındaki ilişkileri güçlendirmeyi amaçlıyoruz. Bozok Üniversitesi bünyesinde eğitim öğretim faaliyetlerine devam eden bu okullarımızın daha fazla yakın ilişkide bulunmasını hedefliyoruz. Ayrıca her iki okulumuzun akademik ve idari personelleri ile öğrencilerine yapılan bu organizasyonda bizlere destek verdikleri için teşekkür ediyorum. Bir sonraki dostluk maçımızı önümüzdeki zaman içerisinde Yozgat Merkez’de yapmayı planlıyoruz” dedi.
İktisadi ve İdari Bilimler Fakülte Sekreteri Cuma Aslan’da, Kütüphaneler Haftası nedeniyle böyle güzel bir günün yaşanmasına katkı sağladıkları için mutlu olduklarını ifade etti. 
(FOTOĞRAFLI)

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!