GeriSeyahat Pokemon Go çılgınlığı yatlara da sıçradı
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Pokemon Go çılgınlığı yatlara da sıçradı

Pokemon Go çılgınlığı yatlara da sıçradı

Son günlerin en popüler oyunu olan Pokemon Go, şimdi de yatlara sıçradı. Haziran ayının başında Amerika Birleşik Devletleri’nde piyasaya sürülen Pokemon Go, gerek çocuklar gerekse kendisini her zaman genç hissedenler arasında çok kısa zamanda tutku halini aldı.

Dünyanın en popüler oyun serilerinden biri olan Pokemon’u, geliştirilmiş gerçekçilik ile piyasaya süren Nintendo’nun piyasa değeri, oyun ile birlikte bir anda 10 milyar doların üzerinde artış sağladı.

Pokemon Go oyunu, piyasaya çıktığı ilk hafta içinde ABD’de 8,5 milyon kişi tarafından akıllı telefonlarına indirilerek tüm zamanların en popüler uygulaması olmayı başardı ve Amerika’daki telefonların % 18’ine girerek kırılması zor bir rekora imza attı. Pokemon Go piyasaya çıktıktan kısa süre sonrasında, dünyanın en önemli uygulamaları olan ve Facebook’tan daha fazla zaman geçirdikleri bir oyun oldu. Amerika’daki kullanıcılar her gün ortalama en az yarım saatlerini bu oyun ile geçiriyorlar. 

Oyun henüz resmi olarak Avrupa’da piyasaya sürülmedi, ama pek çok Avrupalı oyunu telefonlarına yüklediler ve Akdeniz kıyılarındaki marinalarda bağlı bulunan yatlarda pokemonlar cirit atmaya başladılar.

Pokemon oyununun daha önceki sürümlerinde, oyuncular sanal dünyayı kendi evlerinin konforunda keşfediyorlardı. Ancak, Pokemon Go oyuncularının tüm pokemonları yakalamak için evlerinden dışarı çıkmaları şart oldu.

Pokemon Go çılgınlığı yatlara da sıçradı

Marinalardaki yatların güvertelerinde görüntülenen pokemonlar, çılgınlığın denize ve yatlara sıçradığını gösteriyor. Önümüzdeki günlerde ellerinde telefonları ile teknenizin çevresinde pokemon avcıları görürseniz şaşırmayın. Belki, siz de kısa süre sonra onlardan biri olabilirsiniz. 

Charter sezonunun başladığı şu günlerde, farklı yerlerden denize açılacaklar, dünyanın farklı köşelerinde pokemonları avlama keyfine ulaşmak isteyeceklerdir. Bu oyunu ne kadar çok deniz kenarında ve rotalarınızda oynayan olursa o kadar çok pokemon olacağı ve avcıların ilgisini çekeceğinden emin olabilirsiniz. Tercih kendilerinin; ya deniz keyfini sürecekler ya da yeni moda denizde pokemon avcılığı bu yıl ki tatil anılarında kalacak...

yatvitrini.com Tarafından hazırlanmıştır.

False