Pınar Karşıyaka vazgeçmiyor

Güncelleme Tarihi:

Pınar Karşıyaka vazgeçmiyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2016 13:34

 SPOR Toto Basketbol Ligi’nde Fenerbahçe’yi 10 sayı geriden gelip 86-81 yenen Pınar Karşıyaka, "Şampiyonluk yarışında ben de varım" dedi.

Haberin Devamı

Pınar Karşıyaka vazgeçmiyor

Pınar Karşıyaka, Palacios, Jones ve Carter’ın sakatlıklarına rağmen ligde son 15 maçta 13, Euroleague’de 11 maçta 10 galibiyet alan rakibini mağlup ederek eski günlerine döndüğünü müjdeledi.

Yeşil kırmızılı takım, kritik Fenerbahçe galibiyetile 22 haftada 13 galibiyete ulaşıp normal sezonun bitimine 8 maç kala play off hattının gerisindeki takımlarla arasındaki farkı 3 galibiyete çıkararak finaller için önemli bir adım attı. Antrenör Ufuk Sarıca ise Fenerbahçe’nin dünyaca ünlü çalıştırıcısı Zeljko Obradovic’e bir kez daha üstünlük sağlamanın gururunu yaşadı.

Diğer taraftan, Pınar Karşıyaka’ya bu müsabakada yoğun küfürlü tezahürat ve bu yüzden yapılan iki anons nedeniyle Basketbol Federasyonu’ndan ceza gelmesi bekleniyor.

MÜHTİŞ KATKI

Haberin Devamı

Pınar Karşıyaka, Fenerbahçe karşısında 3 yabancı oyuncusunun yokluğunda Wright, Iverson, Kenan ve Kerem’den müthiş bir katkı aldı. Wright, 31 sayı, 4 ribaund, 3 asistle maçın yıldızı oldu. Pınar Karşıyaka’daki performansıyla şimdiden transferin gözdesi haline gelen Iverson 12 sayı, 10 ribaundla oynadı.

Sezon başında Fenerbahçe’den kiralanan Kenan, eski takımına karşı 14 sayı, 5 ribaund, 2 asist üretti. 39 yaşındaki sahanın en yaşlı ismi Kerem ise kenardan gelip 12 sayı, 4 ribaundluk katkı verdi. Pınar Karşıyakalı taraftarlar, kulüpte 3 kupa kazandıktan sonra Fenerbahçe’ye transfer olan Bobby Dixon’a da tepki gösterdi.

ABERCROMBİE GELDİ JOSH CARTER GİDİYOR

Pınar Karşıyaka, sezon başından bu yana bekleneni veremeyen ve tribünlerden büyük tepki gören Josh Carter’la yollarını ayırıyor. Sakatlığı nedeniyle Fenerbahçe maçında oynamayan Carter’ın menajeriyle temasa geçen yeşil kırmızılılar, Yeni Zelanda Milli Takımı’nda şutör guard ve kısa forvet pozisyonlarında oynayan Thomas Abercrombie’yi İzmir’e getirdi.

Avrupa’da daha önce Asvel’de oynayan 29 yaşında, 1.98 boyundaki basketbolcuyla Carter’la vedalaşılmasının ardından sözleşme imzalanacak.

Pınar Karşıyaka sezonu kapatan Jones’un boşluğunu dolduracak oyun kurucu arayışlarına da başladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!