Pembe altın renkli Samsung Galaxy S7 edge Türkiye’de

Güncelleme Tarihi:

Pembe altın renkli Samsung Galaxy S7 edge Türkiye’de
Oluşturulma Tarihi: Haziran 18, 2016 20:42

Samsung Electronics, Galaxy S7 edge’in Pembe Altın sürümünü Türkiye’de 13 Haziran’dan itibaren sınırlı sayıda ve noktalarda satışa sundu.

Haberin Devamı

Pembe Altın, tıpkı Galaxy edge’in diğer renklerinde olduğu gibi kullanıcının günlük hayatta keyifle kullanabileceği bir renk alternatifi sunuyor. Galaxy S7 ve S7 edge’in Pembe Altın’a ek olarak siyah, altın platinyum ve gümüş titanyum renkleri de mevcut.

Üç boyutlu cam ve metalin kusursuz bileşimini sunan ve kavrayış hissini arttırmak üzere yanları inceltilen Galaxy S7 edge, formuna uygun olarak daha ince bir arka kameraya sahip. Camın şeffaflığı, telefonun boyutlu kıvrımlarıyla birlikte, cihaza daha önce akıllı telefonlarda farklı bir hacim ve derinlik veriyor.

Düşük ışıkta dahi çok net ve hayat dolu fotoğraflar çekebilme özelliğiyle öne çıkan Galaxy S7 serisinde, kullanımda değilken bile saat, tarih ve bildirimleri gösteren Daima Açık Ekran (Always On Display) özelliği bulunuyor.. Ayrıca IP68 sertifikasına sahip olan Galaxy S7 edge suya ve toza karşı dayanıklı olduğu için kullanıcıların zor koşullarda dahi kullanımı sürdürmesine olanak tanıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!