Pekin’de panda pazarlığı

Güncelleme Tarihi:

Pekin’de panda pazarlığı
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2013 00:00

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Tema Park ve Yeni Hayvanat Bahçesi projeleri için Çin’de Pekin Belediye Başkanı Wang Anshun ile yaptığı ‘panda’ pazarlığını Twitter üzerinden paylaştı. Önceki gece ise hacker grubu Anonymous Büyükşehir Belediyesi’nin resmi internet sitesine saldırı yaptı.

Haberin Devamı

Tema Park ve Yeni Hayvanat Bahçesi projeleri için Çin’e giden Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Pekin gezisi izlenimlerini Twitter’dan takipçileriyle paylaştı.
İstanbul’dan Ankara’ya dönüşü sırasında Pekin temaslarıyla ilgili olarak takipçileriyle bilgi paylaşan Gökçek, “Pekin Belediye Başkanı Wang Anshun’la uzun ve faydalı bir görüşmemiz oldu”, “Ördek değil ama Pekin Belediye başkanından Panda istedim. Ama inanamazsınız Panda Çin de devlet meselesi:)” ve “Bizim hayvanat bahçesinde panda da olmalı, aslan da, çakal da... Herkes bu hayvanların özelliklerini öğrenmeli” dedi.

TOPLU TAŞIMA SAATLERİ UZATILAMAZ

Başkan Gökçek ayrıca twitter hesabından Sudem Aşiyan Kutlu tarafından gönderilen, “Sevgili @06MelihGokcek, toplu taşıma sefer saatleri uzatılsın, Ankara’da #GeceGüzdüzEşit olsun” tweetini attı. Gökçek ise, “Toplu taşıma saatleri uzatılamaz. EGO ayda 10 trilyon sübvanse yapıyor. Bu rakamı çoğaltamayız. Bütçe yok” yanıtını verdi.

REDHACK’E DESTEK SALDIRISI

Haberin Devamı

Uluslararası hacker grubu Anonymous, Büyükşehir Belediyesi’nin resmi internet sitesine Redhack’e destek olmak amacıyla önceki gece saldırı yaptı.
Redhack’in Twitter hesabından yapılan açıklamada, “Ankara Belediyesi, resmi sitesi ankara.bel.tr adresi #Anonymous’lu yoldaşlar tarafından RedHack’e destek için çökertildi @LegionJJ” ifadesi kullanıldı. Ayrıca RedHack, Gökçek’e, “Kim yaptı? diye sorarlarsa, #RedHack’e çarptım dersin” şeklinde tweet attı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!