GeriSeyahat Partide ne giyeceğinize karar verdiniz mi
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Partide ne giyeceğinize karar verdiniz mi

Partide ne giyeceğinize karar verdiniz mi

Abiye ve gece elbisesi grubu artık hemen hemen tüm markaların koleksiyonunda var. Sair zamanda ne tarz kıyafetler sattıklarının önemi yok. Yılbaşı ve mezuniyet balosu sezonu gibi özel dönemlerde hepsinin vitrininde gece elbiseleri beliriyor. Böylece özel butiklere gitmek, terzilerde ölçü aldırmak gerekmiyor. Bazı markalar şimdiden kış indirimine girdi, bu sayede güzel bir gece elbisesine uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

Seçiminizi yılbaşı renkleri olan kırmızı ve altın sarısından yana kullanabilirsiniz. Vitrinlerde soğuğa inat, işlemeli şifon elbiseler var. Hareketli bir parti için bu elbiseler çok uygun olabilir. Şık bir mekanda daha ağır bir gece geçirecekler için tafta ve saten elbiseler hemen her markanın koleksiyonunda yer alıyor. İşte bu kışın parti elbiseleri.

Kate Moss’un modellik yaptığı Beymen koleksiyonunda, koyu renkli parlak saten elbiseler veya pul işlemeli tasarımlar yer alıyor. Abiye elbiselerin çoğu derin göğüs dekolteli. Fiyatları 425 ile 1.950 YTL arasında.

 Düz renkli ve sade bir elbise seçtiyseniz, yanında parlak taşlı veya pullu aksesuvarlar kullanmak daha iyi olur.
/images/100/0x0/55ea42aaf018fbb8f8748bad
Accesorize’da bol seçenek bulabilirsiniz. Çanta fiyatları 49 YTL’den başlıyor. 

Boss Hugo Boss’da genel olarak düz kesimli, göğüs dekolteli, diz hizasında abiye elbiseler var. Bakır tonları, koyu yeşil, bordo ve elbette siyah en çok kullanılan renkler. Yer yer minik pul işlemeleri ve tüyler, eteklerde şifon ve tüller kullanılmış. Fiyatlar 990-1150 YTL arasında. 

YKM’de Morgan’dan Polo Garage’a kadar pek çok farklı markanın elbiseleri satılıyor. Fiyatları 65-280 YTL arasında. 

Herry’de likralı saten, tafta, ipek kadife ve ipek şifondan yapılmış elbiseler var. Elbiseler 169-259, abiye ayakkabılar 214.50 -349.50 YTL’ye satılıyor.

 Çok özel bir davete gidecekseniz, Derishow’un uzun kuyruklu, gösterişli tafta elbiselerini tercih edebilirsiniz. Mini saten elbiseler de var. Uzun elbiseler 3.500, miniler 1.650 YTL.

 Gösterişli tasarımlarıyla öne çıkan yerli marka Balizza’da yılbaşı partileri için özel hazırlanmış giysiler satılıyor. Leopar desenli, bol işli, askılı şifon elbiseler bulabilirsiniz. Fiyatları 700-1500 YTL arasında. Balizza’nın Şişli, Akmerkez ve Nişantaşı olmak üzere İstanbul’da üç şubesi bulunuyor. 
/images/100/0x0/55ea42aaf018fbb8f8748baf

Abiye tasarımları çok beğenilen Büşra Ösen koleksiyonu, Atmospheres mağazalarında satılıyor. Fiyatları 600 ile 2500 YTL arasında değişiyor. Atmospheres’in İstanbul Nişantaşı ve Bağdat Caddesi’nde iki şubesi var. 

İpekyol’da 1960’lar tarzında hanım hanımcık elbiseler bulabilirsiniz. Etekleri tüllü, beli kurdeleli, straplez elbiseler, kaftan görünümlü uzun kollu tasarımlar da bulunuyor. Fiyatları 279-399 YTL. İpekyol’da satılan Machka markasında kadife gece elbiseleri 299 ile 399 YTL’ye satılıyor.

 Mango’da etekleri pilili, üstü işlemeli saten elbiseler, bunlarla uyumlu uzun eldivenler, çanta ve saç bandı gibi aksesuvarlar var. Üstelik hepsi indirime girdi. Elbiseler 49,90’dan, çantalar 29.50’den başlayan fiyatlara satılıyor. 

İstanbul Teşvikiye’deki Shawnee’de bol tül kullanılmış, katlı elbiseler bulabilirsiniz. Tasarımla uyumlu panço ve kürkler de satılıyor. Elbise fiyatları 100 ile 500 YTL arasında. 
/images/100/0x0/55ea42aaf018fbb8f8748bb1

DKNY'de mor, açõk pembe, siyah ve kahve tonlarõnda ipek, şifon ve saten elbiseler bulabilirsiniz. Volanlõ, kat kat etekli, işlemeli elbiselerin fiyatlarõ 400 ile 1200 YTL arasõnda. DKNY'nin İstanbul Teşvikiye ve Ankara Kavaklõdere'de mağazalarõ bulunuyor.

 Siyah seviyorsanız, Network’te pek çok değişik model bulabilirsiniz. Klasik kesimli elbiselerin yanında pullu aksesuvarlar ve üstler de var. Yüzde 30 indirime giren Network’te elbise fiyatları 157.50 ile 227.50 YTL arasında.
False