Para kazanmalarına yardımcı oluyormuş!

Güncelleme Tarihi:

Para kazanmalarına yardımcı oluyormuş
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2017 11:24

Rap’çı Schwesta Ewa, erkeklere kadın pazarlamak, insan kaçakçılığı ve vergi kaçırma suçlarından hakim karşısına çıktı. Tutuklu yargılandığı Frankfurt Mahkemesi’nde elleri arkadan kelepçeli salona getirilen 32 yaşındaki Schwesta Ewa’yı üç avukat savundu.

Haberin Devamı

YAKLAŞIK 10 yıl Frankfurt Garı yakınlarındaki sokaklarda bulunan genelevlerde çalışan Schwesta Ewa, daha sonra şarkı söylemeye ve sahnelere çıkmaya başladı. Ancak şarkı söyleyerek fazla para kazanamayınca bu kez kadın ticaretine başladı. Frankfurt Savcılığı hazırladığı iddianamede, gerçek adı Ewa Malanda olan Schwesta Ewa’yı, yaşı küçük ve eğitim seviyesi düşük saf kızları tuzağa düşürerek erkeklere pazarlamakla suçladı. Savcı, iddianamesini okurken sanık Ewa kendi kendine mırıldandı. Bunun üzerine hakim “Rahat olun. Daha sesli konuşun” diye uyardı. Sanık da “Benim için buralar çok yeni. Buraya alışık değilim” cevabını verdi.

YÜZDE 50’SİNİ KENDİ ALIYOR

Ewa, neden kadın pazarladığını soran hakime, ‘genç kızların tek başına fuhuş yapmaları durumunda iyi para kazanamadıkları’ cevabını verdi ve kızlara yardımcı olduğunu iddia etti. İnternet üzerinden genç kızların randevularını ayarlayan sanık, erkeklere pazarladığı genç kızların kazancının yüzde 50’sini kendisine alıyor. Ewa, hakimin kadınlara şiddet uygulayıp uygulamadığı yönündeki sorusuna ise şöyle cevap verdi: “Ben agresif biriyim. Kadınları dövmüyorum. Sadece küçük hatalarında bir iki tokat atmış olabilirim. Örneğin saçları yağlıysa suratlarına bir iki tokat vurmuşumdur.”
Kasım ayından beri tutuklu bulunan Ewa’nın davasında kararın 20 Haziran’da çıkması bekleniyor.

Haberin Devamı

ALMANYA’YA 3 YAŞINDA GELMİŞ

Çocukluğu ve genç kızlığı döneminde annesinin şiddetine maruz kalan Schwesta Ewa, henüz üç yaşındayken annesiyle Polonya’dan kaçıp Almanya’dan sığınma talebinde bulunmuş. Bir süre yurtlarda kalan ve daha sonra kadın sığınma evlerinde büyüyen sanık, yoksulluk çekmiş ve küçük yaşta fuhuş yaparak para kazanmaya başlamış. BERLİN

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!