Oyuncuların da artık bir mekanı var

Güncelleme Tarihi:

Oyuncuların da artık bir mekanı var
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 18, 2015 09:33

Starcraftseverlerin bir araya gelip önemli turnuvaları izledikleri mekanlar Barcraft olarak adlandırılmış ve tanınmıştı. Konsept sonrasında street fighter, dota gibi oyunlara uyarlanmıştı hatırlanacağı gibi ve nihayet elektronik spor barları da açılmaya başladı. Dünya’da Meltdown eSports Bar ile yayılan eSpor Bar konsepti sonunda Türkiye’ye geliyor.

Haberin Devamı

Kendine özgü konsepti ile oyun dünyasına ilgi duyan herkesin hoş vakit geçirebileceği, e-Spor hakkında birçok içeriğin ve etkinliğin yer alacağıTürkiye'nin ilk ve tek e-Spor barı Baze eSports Cafe & Bar da Dorock XL’ın Kadıköy’e ve e-Spor sevenlere kazandıracağı ayrıcalığı olacak.

Geçen sene ortakları Doruk Demirsar, Gökhan Kazar ve Batuhan “Krank” Belik tarafından bir twitch televizyonu olarak kurulup, bir sene içerisinde 15’den fazla yayıncı ile yüzbinlerce oyunsever tarafından izlenen Baze.TV Türkiye’nin en büyük oyun kanallarından birisi oldu.

Oyuncuların da artık bir mekanı var

eSpor severlerin ESL şampiyonaları, Intel Extreme Masters, LOL Şampiyonluk Ligi karşılaşmalarını canlı olarak izlerken içkilerini yudumlayabilecekleri Baze eSports Cafe & Bar oyun dünyasının buluşma noktası olacak.

Haberin Devamı

Kadıköy merkezde, PTT’nin yanındaki Neşet Ömer Sokak’ta Migros’un yanında (No:3) bulunan Baze eSports Cafe & Bar 15 temmuz’daki partisi (+18 yaş) ile kapısını oyuncu ve eSporseverlere açıyor!

BAKMADAN GEÇME!