Oyun dünyasının gözü GameX'te!

Güncelleme Tarihi:

Oyun dünyasının gözü GameXte
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2016 08:34

100 milyar dolara yaklaşan büyüklüğü ile dünyanın en önemli sektörlerinden biri haline gelen dijital oyun ve eğlence sektörünü Türkiye’de bir araya getiren “GameX 2016 Uluslararası Dijital Oyun Fuarı” 1-4 Aralık tarihleri arasında, İstanbul Lütfi Kırdar Fuar Merkezi’nde ziyaretçilerini ağırlayacak.

Haberin Devamı

Avrupa, Afrika ve Ortadoğu’nun en kapsamlı fuarı olma özelliğini taşıyan dijital oyun fuarı,  Rönesans Fuarcılık tarafından Lütfi Kırdar Fuar Merkezi’nde düzenlenecek. GameX 2016’ya 100’e yakın yerli ve yabancı dijital eğlence ve oyun firması katılacak. 

Yeni oyunları tanımak isteyenler, biletlerini gamex.com.tr ve fuarın açık olduğu günler kapı gişesinden temin edebilecekler. Biletleri satışa çıkan GameX 2016’nın sponsorları arasında yer alan BKM Express sayesinde ziyaretçilerin, biletlerini yüzde 50 indirimli olarak almaları da mümkün olacak. BKM Express'in GameX ziyaretçilerine sunduğu fırsatlar bununla da bitmeyecek. Biletino, gamex.com.tr ve gamexnow.com üzerinden satılacak biletleri, BKM Express sistemi üzerinden alanlar, birbirinden farklı oyuncu ekipmanları ve sürpriz hediyeler kazanma şansına sahip olacak. BKM Express’in yüzde 50 indirimli kampanyası sadece sınırlı sayıdaki bilet için geçerli.

Oyun dünyasının gözü GameXte


PC ve Konsol Oyunları, eşsiz simülatör deneyimleri, profesyonel e-spor takımları ve oyuncuları, son teknoloji oyuncu ekipmanları, fenomen haline gelmiş Youtuber ve streamerlar, çarpıcı cosplay etkinlikleri, sayısız ödül ile hediye ürünler, seminerler, paneller ve atölye çalışmaları da GameX 2016 Uluslararası Dijital Oyun Fuarı’nın etkinlikleri arasında yer alacak.  

Haberin Devamı

Yerli ve yabancı oyun şirketlerinin buluşma noktası olacak olan GameX 2016’ya bu yıl da on binlerce ziyaretçi bekleniyor. Geçen yıl düzenlenen GameX 2015’e 140 binin üzerinde ziyaret gerçekleşmişti. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!