Ortak kınama

Güncelleme Tarihi:

Ortak kınama
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2017 14:43

Büyükşehir Belediye Meclisi’nde grubu bulunan siyasi partiler, önceki gece Büyükşehir binasına yapılan silahlı saldırıyı kınadı.

Haberin Devamı

Büyükşehir Belediyesi’ne önceki gece kimliği belirsiz kişi veya kişilerce gerçekleştirilen silahlı saldırıyı, Büyükşehir Belediye Meclisi’nde grubu bulunan siyasi partiler, ortak açıklamayla kınadı. Büyükşehir Belediye Meclisi Başkanvekili Ali İhsan Ölmez, AK Parti Grup Başkan Vekili Bekir Yıldız, CHP Grup Başkan Vekili Doğan Yılmazkaya ve MHP Grup Başkan Vekili Ramazan Şimşek imzasıyla yapılan yazılı açıklamada özetle şöyle denildi:
“Kamera kayıtlarına bakıldığında, aracın beyaz Tempra marka bir otomobil, kullanılan silahın bir tabanca olduğu ham bilgileri mevcut olup, emniyet yetkililerimiz, konuyu titizlikle inceleme ve takibe almışlardır. Ülkemiz uzun yıllar boyunca terörle mücadelede evlatlarını, genç fidanlarını toprağa vermiş, acısını yüreğine hapsederek birlik ve beraberliğini her şeye rağmen koruyabilme basiret ve ferasetini gösterebilmiş nadide bir metanet anıtı gibidir. Terörü ve teröristi; meşrebi, mezhebi, etnik kökeni sağı ve soluna bakılmaksızın lanetliyor, başta Ankara insanımızı takiben Belediye çalışanlarımıza ve Meclisimize geçmiş olsun diyoruz. Belediye Meclisi’ni oluşturan AK Parti, CHP ve MHP Meclis üyeleri olarak söz konusu Başkent Ankaramız ve Ankaralımıza saldırı olunca; yek vücut olarak her türlü terör ve teröristi sağına soluna bakmaksızın hep birlikte lanetliyoruz.”

BAKMADAN GEÇME!