Okullarda ‘Öğretmenler Günü’ coşkusu yaşandı

Güncelleme Tarihi:

Okullarda ‘Öğretmenler Günü’ coşkusu yaşandı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2017 15:32

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle, geçen hafta okullarda çeşitli kutlama programları düzenlendi. Öğrencilerle öğretmenler bir araya gelerek etkinliklerde eğlendiler.

Haberin Devamı

Geçen hafta boyunca öğrenciler, eğitimcilerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı. Parti yapan da vardı, balo düzenleyen de. İşte onlardan bazıları:

ŞEVVAL SAM KONSER VERDİ
Oğuzkaan Koleji,24 Kasım Öğretmenler Günü’nü Şevval Sam konseri ile kutladı. Geceye sekiz kampüste eğitim veren 400’den fazla öğretmen katıldı.Okulun Yönetim Kurulu Üyesi Hatice Yılmaz, “Çocuklarımızı geleceğe donanımlı, özgüven sahibi ve her şeyden önce iyi insanlar olarak hazırlayan öğretmenlerimize  büyük değer veriyorum.  Bu ülke, bu dünya ancak sizlerle aydınlıktır. Oğuzkaan Koleji’ne verdiğiniz  destek ve emekler için, bu okulu yıllarca ileriye taşıdığınız için hepinize sonsuz teşekkürler” dedi. Gece boyunca gönüllerince eğlenen ve yorgunluk atan öğretmenler,  Şevval Sam şarkıları ile coşku dolu dakikalar yaşadı.

Haberin Devamı

Okullarda ‘Öğretmenler Günü’ coşkusu yaşandı

OKULUN KURULUŞ YILI DA KUTLANDI
Nesibe Aydın Eğitim Kurumları da her yıl olduğu gibi bu sene de geleneksel ‘Öğretmenler Günü Balosu’nu 25 Kasım Cumartesi günü gerçekleştirdi. Öğretmen ve çalışanlarını bir araya getiren etkinlikte eğitim kurumunun 33’üncü yılı da kutlandı. Gecenin konuğu olan Özgün, konukları geç saatlere kadar hem eğlendirdi, hem de onlarla eğlendi. Özgün, Nesibe Aydın pastasını da okulun kurucusu Nesibe Aydın ile beraber kesti.

 

BAKMADAN GEÇME!