O kalp dillerde

Güncelleme Tarihi:

O kalp dillerde
Oluşturulma Tarihi: Şubat 18, 2018 18:54

Cemal Tekün, 34 yıl önce ‘Ne olursa olsun sırtımda taş taşır, sana bakarım. İyi günde kötü günde, sağlıkta ve hastalıkta’ diye eşi Beyhan Tekün’e söz vermişti. Öyle de oldu...

Haberin Devamı

Kalp nakli listesinin en üst ve acil sıralamasında olan Beyhan Tekün ile prostat kanseri Cemal Tekün çiftinin hikayesi, Charles Richards yönetmenliğinde belgesel tadında bir klibe konu oldu. Organ nakline dikkat çekmek için hazırlanan klip, Beyhan Tekün ile eşi Cemal Tekün’ün tüm zorluklara rağmen yaşadığı gerçek aşkı anlatıyor.

O kalp dillerde

HERKESE UMUT OLUR

İkinci ‘single’ı Tanju Okan’ın unutulmaz şarkısı ‘Kadınım’ı müzikseverlerin beğenisine sunan ve klibini Tekün çiftiyle paylaşan Deniz Tuzcuoğlu, “İlk başta bu kadar iyi insanların başına kötü bir şey gelmesinin haksızlık olduğunu düşünmüştüm. Umarım bu klip onlar gibiler için bir umut olur. Hayatlarına sağlıklı bir şekilde devam ederler” dedi.

Haberin Devamı

GERÇEK BİR HİKAYE


Çiftin kızı Şebnem Tekün, “Yönetmen Charles Richards, klip için gerçekten eşine aşkla bağlı ve ona bakan birini arıyormuş. Bir yakınımız,
Richards’a anne-babamdan söz etmiş. Geldi, hikayeyi dinledi. Ve Deniz Tuzcuoğlu ile tanışıldı, klip ortaya çıktı” diye konuştu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!