GeriSeyahat Nükleer Başlıklı Kız’ın tatil sırları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Nükleer Başlıklı Kız’ın tatil sırları

Nükleer Başlıklı Kız’ın tatil sırları

Billur Yapıcı ve Tansel Turna alternatif müzik grubu Nükleer Başlıklı Kız’ın üyeleri. Tıpkı gruplarının müzik yaklaşımı gibi seyahatte de alternatif noktaları tercih ediyorlar.

OTEL

Hotel the Exchange

Amsterdam’ın merkezindeki, her odasını farklı tasarımcının tasarladığı ve iç dizaynıyla kentin dokusuna çok yakıştığını düşündüğümüz ‘Hotel the Exchange’, çok farklı bir otel. (Standart oda fiyatı kahvaltı dahil 180 TL. www.hoteltheexchange.com)

London Guards Hotel

Londra’nın eski otellerinden. Hyde Park’ın hemen karşısında. Çok merkezi, hem de temiz ve uygun fiyatlı olmasıyla tercih sebebi. (Standart oda fiyatı 185 TL. www.londonguardshotel.co.uk)

Old Town Chambers

Kuzen ziyareti için gittiğimizde iki gece kalma fırsatımız olmuştu. Kaleye ve merkeze yürüyerek yakın bir mesafede bulunan otelin odalarından kale manzarası muhteşem görünüyor. Tarihle iç içe yaşadığınız büyülü bir ortam. (Standart oda fiyatı 500 TL. www.oldtownchambers.co.uk)

RESTORAN

Belgo
Londra, İngiltere

Londra Covent Garden’da bulunan Belçika restoranı Belgo harika bir yer. Özellikle manastır biraları ve tencerede midyesi çok lezzetli.

Kalender Zebra
Ankara

Ankara’daki Kalender Zebra, hafta sonlarında sahneye çıkan grupların çaldığı Balkan ezgileriyle, modern meyhane olma özelliğiyle çok eğlenceli mekânlardan. Özellikle mezelerine ve susamlı mezgitine bayılıyoruz.

Mutlu Döner
Ankara

Ankara’da Güvenlik Caddesi üzerinde bulunan çok eski bir dönerci olan Mutlu’yu şiddetle tavsiye ederiz. Mutlu’nun dönerini yemek için en geç akşam üstü 15.00’e kadar orada olmalısınız. Yoksa erkenden bitmiş olan o güzel Ankara dönerini yiyemeden, Mutlu’dan mutsuz bir şekilde geri dönersiniz.

BAR

HiJazz

Kaş’ta bulunan küçük ve samimi caz bar HiJazz’da çalan güzel muzikler eşliğinde kokteyller içerek, hemen önündeki dar sokağında oturmak çok keyifli.

November Pub

Ankara’daki November Pub, Türkiye’de Irish pub olarak bu konsepte en yakın ve en iyi mekânlardan biri. Canlı müzik eşliğinde yenilen dünya mutfağı mönüsünden yemekleri hiçbir şeye değişmeyiz, özellikle November’a özel kremalı bonfilesini tavsiye ediyoruz.

100 Club

Londra’da bulunan en eski kulüplerden biri olan 100 Club’ı tavsiye ediyoruz. Şanslı bir güne denk gelirseniz hayranı olduğunuz dünya starlarından bazılarını o küçük sahnesinde görebilirsiniz!

False