Nizip Ticaret Borsası'na ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Nizip Ticaret Borsasına ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Ekim 21, 2017 14:02

Nizip Ticaret Borsası'na ziyaret

Haberin Devamı

Metin İLİKSOY/NİZİP (Gaziantep), (DHA)- TOBB'nin hem yerel kalkınmaya katkı sağlamak hem de Üniversite-İş Dünyası İşbirliği'ni geliştirmek amacıyla başlattığı 81 ile Akademik Danışman Projesi kapsamında, Gaziantep ve ilçelerindeki Oda ve Borsaların Akademik Danışmanlığı görevini üstlenen Doç. Dr. Necip Fazıl Yılmaz, Nizip Ticaret Borsası’nı ziyaret etti.
Ziyarete Nizip Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Sarı, Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Osanmaz, Meclis Başkanı Mahmut Şahin, Meclis Başkan Yardımcısı Haşim Aslan, Meclis Üyesi Ahmet Polat, Genel Sekreter M.Eray Ölçal ve Genel Sekreter Yrd. Abuzer Küpeli katıldı.
Karşılıklı sohbet ortamında gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Nizip Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Sarı, Üniversite ve İş Dünyası Entegrasyonu'nda takip edilecek süreç ve ortak çalışma yöntemleri üzerinde, sürekli değişen dünyada, kalkınma ve gelişmeye yönelik her faaliyette yeni koşullara daha iyi adapte olmak için akademisyenlerin tecrübelerine ve birikimlerine her zaman ihtiyaç duyduklarını belirtti. İbrahim Sarı ayrıca borsa çalışmalarıyla ilgili Doç. Dr. Yılmaz’a bilgi verdi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!