GeriSeyahat Nereye gitmeli
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Nereye gitmeli

Nereye gitmeli

Odaları vadi manzaralı

Museum Hotel, Kapadokya Uçhisar’da. Göreme Vadisi, Kızıl Vadi, Avanos Vadisi, Ortahisar ve Aşk Vadisi manzaralarına hakim bir noktada bulunuyor. Odaların yanı sıra restoran, çay evi, teras, resepsiyon ve yüzme havuzundan tüm manzara görülebiliyor. Beş geleneksel kemerli, dokuz deluxe odası, sekiz deluxe süiti, iki süperior süiti ve iki kral dairesi var. Odalarda sınıflarına göre çay, kahve makinesi, minibar, gardırop, televizyon ve internet bağlantısı gibi ekipmanlar bulunuyor. Otelin içindeki Lil’a restoranda, Kapadokya’ya özgü geleneksel yemeklerden, modern Türk mutfağından seçmelere kadar birçok seçenek sunuluyor. Açık büfe kahvaltıda yöresel tatlarla birlikte taze sıkılmış portakal suyu ve omlet servis ediliyor. (384) 219 24 44.

Şarkıcılar turnede

CNN Tur, Limak Limra, Limak Atlantis ve Fame Residence Lara Otel’lerine Kurban Bayramı’nda özel turlar düzenliyor. Kemer Limak Limra Hotel’de bayramın ilk günü Altay, ikinci günü Demet Akalın, üçüncü günü Petek Dinçöz sahneye çıkacak. Belek Limak Atlantis Hotel’de bayramın ikinci günü Petek Dinçöz, üçüncü günü Rober Hatemo ve Lara Fame, Residence Hotel’de bayramın ikinci günü Altay, üçüncü günü Fatih Ürek sahne alıyor. CNN Tur yurtdışına çıkmak isteyenler için Dubai, İtalya, Amsterdam, Benelux & Paris, İspanya, Prag, Sicilya, Tunus, Mısır ve Fas’a uygun fiyatlı alternatifler sunuyor. Bilgi için: 444 4 266.

250 yıllık, 66 odalı şehzade konağı

Karabük Safranbolu’daki Kadıoğlu Şehzade Konağı Hotel, 250 yıllık bir tarihe sahip. Osmanlı mimarisinde restore edilmiş, her biri özel tasarlanmış, dokuz tarihi konak, 66 oda ve 170 yatak kapasitesiyle hizmet veriyor. Odalarda telefon, duş, banyo, saç kurutma makinesi, minibar, televizyon ve merkezi ısıtma bulunuyor. Odalara kahvaltı servisi yapılıyor. Resepsiyonda emanet kasası, otelin uyandırma servisi, internet ağı ve sauna mevcut. (370) 712 83 40.

Toksin atın forma girin

Mövenpick Resort Bodrum; Kurban Bayramı için özel tatil seçenekleri sunuyor. 20-23 Aralık tarihleri arasında geçerli olan pakette, standart odalarda konaklama, açık büfe kahvaltı ve Wellness Center’ın ücretsiz kullanımı var. Tatil boyunca hamam, sauna ve kapalı havuzda toksinlerinizden arınıp, fitness merkezinde formunuzu koruyabilirsiniz. Konaklamanın fiyatları gece başı kahvaltı ve KDV dahil 50 Euro’dan başlıyor. (252) 311 10 20

Hindistan’ı keşfedin

Dubai merkezli havayolu Emirates, Hindistan’ın önemli şehirlerinden Mumbai’ye uçuşlarını artırdı. Sabah uçuşları ikiye çıkarıldı, haftalık sefer sayısı 28’e ulaştı. Hindistan’a yalnız gemiyle ulaşımın mümkün olduğu eski dönemlerde ilk ayak basılan yer olan Mumbai Limanı Hindistan’a giriş kapısı olarak adlandırılıyordu. Mumbai’de İran, Moğol ve İngiliz mimarisinin muhteşem örneklerini görmeniz mümkün. Aynı havayoluyla Kalküta’ya da uçabilirsiniz. Kentte Mermer Saray’ı, dünyanın en büyük gözlemevlerinden Planetarium’u, 250 yıllık dev Banyan ağacıyla ünlü botanik bahçesini, Kali Tapınağı’nı gezebilirsiniz. Havayolu 28 Ekim tarihinde de Hindistan’ın Chennai şehrine günde iki, Cochin ve Haydarabad’a üç ek sefer düzenlemeye başladı. (212) 315 45 45

Latin ve Akdeniz geceleri

Kuzey Kıbrıs’taki Merit Crystal Cove Hotel&Casino, bayram boyunca canlı müzik eşliğinde çeşitli konseptlerde açık büfe akşam yemekleri sunuyor. Latin gecesi ve Akdeniz gecesi de düzenlenen eğlencelerden bazıları. Bayramın üçüncü gecesiyse eğlence programı var. Ayrıca, gün boyunca lobide ve odalarınızda çeşitli sürpriz ikramlar sizi bekliyor. Hava şartlarına göre plaj ve havuzda hizmet verecek. Girne şehir merkezine gitmek isteyenler için gün boyu ücretsiz servisler olacak. (392) 821 23 45.
False