GeriSeyahat Nereye gitmeli
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Nereye gitmeli

Nereye gitmeli

İstanbul-Bodrum hava köprüsü

Kempinski, zamandan tasarruf ederken konforundan ödün vermeyen müşterileri için özel bir program hazırladı. İstanbul Çırağan Palace Kempinski ve Kempinski Hotel BarbarosBay Bodrum’da üçer günlük konaklamanın dahil olduğu programda İstanbul ve Bodrum arasında helikopterle hava köprüsü kurulacak. Programda ayrıca limuzintransferleri, özel süitlerde konaklama ve çok özel tarihi ve turistik turlar yeralacak.

Cruise’la yurtdışı

Gezisitesi.com, cruise seyahatleri için özel promosyonlar hazırladı. Lüks gemilerle Türkiye çıkışlı olarak düzenlenen seyahatler, Yunanistan, Hırvatistan, İtalya, Fransa, İspanya gibi farklı seçenekler içeriyor. Turlar için 155 Euro’dan başlayan fiyatlar sunuluyor. (gezisitesi.com)

49 YTL’ye gemi yolculuğu

Deniz Cruise&Ferry Lines gemi yolculuğunu özendirmek amacıyla, özel bir kampanya düzenliyor. Kampanya kapsamında yaz boyunca tarifeli seferlerin her birinde feribotun arka tarafında ayrılan 5 kamarada, kişi başı 49 YTL ödeyerek yolculuk edebileceksiniz. Samsun ve bu yıl yenilenmiş haliyle hizmet verecek Ankara feribotu da her hafta çarşamba İstanbul-İzmir, perşembe İzmir-İstanbul, cuma İstanbul-Bodrum ve pazar Bodrum-İstanbul seferleri gerçekleştirecek. Restoran, kafe, disko, yüzme havuzu ve kuaför gibi bölümleri bulunan gemiler, 220 araç ve 575 kişi ağırlayabiliyor. Deniz Cruise&Ferry Lines, mayıs ayından itibaren İstanbul-Bodrum’un yanı sıra temmuz ve ağustos ayında Ege Adaları, Adriyatik kıyıları ve Karadeniz kıyılarına düzenlenecek kruvaziyer seyahatlerini de ekleyecek. (0216 444 33 69)

Eskişehir’e merhaba

Ulusoy sefer ağına Eskişehir’i de ekledi. Firma otogarda bulunan ofisinin yanı sıra şehir içinde 2 Eylül Caddesi’nde de hizmet vermeye başladı. Eskişehir’den İstanbul’a gelip havaalanını kullanacaklar için de ücretsiz şehir içi servisler başladı. (0222 227 93 50

Seyahatte bahar fırsatları

Çarşı Tatil, yurtdışı seyahatleri için bahar fırsatları sunuyor. Turlardan bazıları şöyle: Maldivler yedi gece 1.349, Şarm el Şeyh dört gece 349 Euro’dan başlayan fiyatlarla. Ayrıca Delta Havayolları’yla Amerika uçak bileti 289 dolardan, Dubai uçak bileti Gulf Air Havayolları’yla 199 Euro’dan başlıyor. (0212 331 03 31)

Belek’e yeni otel

Bu ay içinde Antalya Belek bölgesinde açılması planlanan Calista Luxury Resort, 120 bin metrekarelik bir alan üzerine kuruluyor. Tesiste standart odalar, konseptli villalar, süit ve delux oda seçenekleri var. Odalarda LCD TV, mini bar, klima, telefon, internet bağlantısı gibi özellikler bulunuyor. Ayrıca otelde restoran, bar, SPA, spor alanları ve toplantı salonları da var.

Hem tatil hem detoks

Hillside Su’nun özel detoks programı, bu yıl da tekrarlanıyor. 29 Nisan’a kadar sürecek "Spring Holistic Detox" programı vücudunuzu toksinlerden arındırarak yenilenmesini amaçlıyor. Detoks için özel hazırlanan sebze, meyve, kaliteli protein içeren yemek ve atıştırma büfelerini, yoga, doğa yürüyüşleri gibi fiziksel egzersizler, reiki, meditasyon gibi arınma terapileri ve farklı masaj seçenekleriyle destekleniyor. (www.hillsidesu.com)

Erken rezervasyona yüzde 30

Tatilsepeti.com, 10 tur operatörünün erken rezervasyon kampanyalarını birarada bulma ve karşılaştırma olanağı sunuyor. Sitede yüzde 30’a varan en cazip erken rezervasyon indirimleri ve taksit avantajları anında karşınıza çıkıyor.
False