GeriSeyahat Nereye gitmeli
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Nereye gitmeli

Nereye gitmeli

Adam & Eve açıldı

Belek’in çam ormanları arasında yaklaşık 100 bin metrekarelik bir alana yayılan Adam & Eve açıldı. Otelde, kişisel saunalı 27 suitle birlikte 500 oda bulunuyor. Kendini evinde hissetmek isteyenler için de müstakil bahçeli, havuzlu ve tamamen deniz manzaralı 24 villa var. Odalara her gece iyi geceler tatlısı, 11 çeşit yastık mönüsü servis ediliyor. Adam & Eve’in standart odalarının ortasında bulunan, renk, ses ve ışık terapili küvetlerin içinden, deniz manzarası seyrediliyor.

Cazip fırsatlar

Online tatil satışı hizmeti veren Gezisitesi.com, Şeker Bayramı’nda cazip fırsatlar sunuyor. Sitede yurtiçi ve yurtdışı otel rezervasyonlarından araba kiralamaya, turlardan cruise seyahatlerine kadar pek çok hizmete uygun koşullarda ulaşmak mümkün. Örneğin, Almanya-Türkiye arası uçuşlar 49 Euro. Ana sayfa üzerinden bütün otellere ulaşılabiliyor. Ayrıca üyeler gittikleri yerlerle ilgili yorumları forum bölümünde herkesle paylaşıyor.

Cruise’da bayram

Tura Turizm 21 Ekim’de İstanbul’dan M/V Coral Cruise’la Cenova, Marsilya, Palma de Mayorka Adası, Almera, Malaga, Tanca, Cebelitarık, Ibiza ve Barcelona’ya özel bir tur düzenliyor. Turla Cenova’da antik döneme ait eserleri görebilir, Marsilya’da deniz ürünlerini tadabilir, Malaga’da Elhamra’yı ziyaret edip İbiza’da eğlenceli geceler yaşayabilirsiniz. Kişi başı 899 Euro’dan başlayan fiyatlara, Coral kruvaziyerinde yedi gece konaklama, gidiş dönüş uçak bileti, rehberlik hizmetleri, açık büfe kahvaltılar ve gemideki aktiviteler dahil. (0212 241 21 52)

Uzakdoğu ve Afrika’ya daha ucuz uçuşlar

THY Miles & Smiles, 31 Aralık’a kadar Avrupa, Yakındoğu, Orta Asya, Kuzey Afrika ve Uzakdoğu uçuşlarında indirim fırsatları sunuyor. Uzakdoğu’da Pekin, Şangay, Osaka, Orta Asya’da Taşkent, Karaçi, Kuzey Afrika’da Lagos, Kahire, Cezayir, Tunus, Tripoli, Adis Ababa ve Khartum, indirim dahilinde. (444 08 49)

Amerika’ya daha ucuz uçuşlar

Lufthansa Havayolları’nın başlattığı indirim kampanyasıyla Kuzey Amerika ülkelerine seyahat artık daha kolay. 31 Ekim’e kadar İstanbul, Ankara ve İzmir’den New York’a 370, Philadelphia’ya 480, Chicago ve Miami’ye 430, Washington’a 450, Denver’a 630, San Francisco ve Los Angeles’a 600 Euro’dan uçabileceksiniz. 1 Kasım-17 Aralık tarihleri arasında da New York’a 350, Philadelphia’ya 440, Chicago’ya 370, Washington’a 420, Denver’a 590, Miami’ye 410, San Francisco ve Los Angeles’a 570 Euro’ya seyahat edilebilecek.

False