GeriSeyahat Nereye gitmeli
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Nereye gitmeli

Nereye gitmeli

Büyülü öneriler

Pronto Tur, Şeker Bayramı tatili için Küba, Güney Afrika, Kenya ve Seyşeller, Hindistan-Nepal ve Karayipler gibi birbirinden büyülü programlar öneriyor. Güney Afrika’da Game Ranger’larla gerçek Afrika safarisi yapabilir ya da tropik Seyşeller’de turkuvaz renkli denize girebilirsiniz. Bu geziler Exclusive olarak adlandırılıyor ve en ufak detayına kadar planlanarak organize ediliyor, profesyonel rehberler eşliğinde gerçekleşiyor. (0212 291 91 92)

Mitolojik odalar

Zeytindalı Hotel, Gökçeada Zeytinliköy’de aslına uygun olarak yeniden inşa edilmiş iki Rum evinden oluşuyor. Taş evler, hem modern, hem otantik dekorasyonlarıyla dikkat çekiyor. Oteldeki bütün odaların isimleri mitolojiden esinlenerek konulmuş. Restoranda geçmişten bugüne yaşatılmış Rum ve Türk mezeleri, zeytinyağıyla hazırlanmış ada ve Ege kültürünü yansıtan yemekler sunuluyor. Ayrıca ada denizinin özelliği sayesinde yılın her mevsimi taze balık çeşitlerinden dilediğinizi seçebiliyorsunuz. (0286 887 37 07)

Tatilden önce vitrine bakın

Tatilvitrini.com’da bayram tatili için uygun fiyatlı pek çok seçenek var. Bu seçeneklerden bazıları şöyle; Kapadokya Phiskos Turu 169, Marmaris Phiskos turu 159, Antalya Phiskos turu 211, Bodrum 228, Misya-Çanakkale turu 309 YTL’den başlayan fiyatlarla... Bayram içinde birçok sanatçının program yaptığı otellere de site içinden ulaşılabiliyor. (0232 444 04 84)

Sultan mönüleriyle iftar

Sapanca’daki Richmond Nua Wellness Spa’da, ramazan boyunca her gün birbirinden farklı lezzetler var. Osmanlı mutfağından yemekler, mönüde sultan isimleriyle yer alıyor. Hürrem Sultan, Esma, Dilruba, Nazperver, Mahpeyker, Şayeste, Mihrişah, Şevkidil Sultan hem göze hem de damağa hitap ediyor. Cuma ve cumartesi akşamları geleneksel canlı müzik eşliğinde yenecek sultan mönülerinin fiyatları 45- 55 YTL arasında değişiyor. (0264 582 21 07)

500’den fazla tur aynı anda

Tatilsepeti.com, dokuz tur operatörünün ortak satış noktası. Günde 30 bin kullanıcının ziyaret ettiği site, tatil noktası seçebilmek için bir çok unsuru içinde barındırıyor. Şeker Bayramı için Tatilsepeti.com ana sayfasında oluşturulan özel bölüm, 500’den fazla turu aynı anda kullanıcıya sunuyor. Bayram tatilinde otellerin konser programlarına da geniş yer veriliyor.

Yaza kesintisiz devam

Bayramı Marriott otellerinden birinde geçirmeyi de düşünebilirsiniz. Marriott’un önerisi, Karayipler’de, üç ayrı otelinin bulunduğu Cancun adası. Marriott ayrıca Orta ve Güney Amerika’daki otelleriyle yaza kesintisiz devam etmeyi de vaat ediyor; gün boyu scuba, tenis, golf gibi sporlar, sabah terasta kahvaltı, akşam kumsalda parti... Bir düşünün.

İnternette tatil satın almanın yeni adresi

İnternet üzerinden turizm hizmeti sunan sitelere Turindex.com da eklendi. Site, paket turların yanı sıra avantajlı fiyat seçenekleriyle seçkin otellere rezervasyon olanağı sağlıyor. Hizmete sunulan paket turlar, turizm alanında marka olmuş tur operatörlerinin güvencesiyle öneriliyor. Kredi kartıyla online olarak anında seyahat satın alınıp, taksit seçeneklerinden yararlanılabiliyor. Üstelik çocuk rezervasyonlarında indirim direkt olarak fiyatlara yansıtılıyor.
False