GeriSeyahat Nereye gitmeli
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Nereye gitmeli

Nereye gitmeli

Safranbolu’da konak keyfi

Safranbolu’daki Gülevi Otel, Hacımemişler Evi, Betenler Evi ve Gökçüler Evi olmak üzere üç konaktan oluşuyor. Restorasyonu geçtiğimiz günlerde biten Hacımemişler Evi’nin dekorasyonu, geçmiş dönemlerin Avrupa mobilyalarıyla yapıldı. Evde bir başoda ve dört yatak odası bulunuyor. Eve girişte yeralan "Aquarius Cafe-Bar" günün her saatinde hizmet veriyor.

Doğayla başbaşa

Bodrum’da doğal dekorasyonuyla Pina yarımadasının güzelliklerini bütünleştiren Club Moni, 16 kişilik Villa Moni ve yedi aparttan oluşuyor. Moni’de geceleri, iskelede hazırlanmış şık masalarda dünya mutfağının lezzetleri sunuluyor. Yedi apart ise daha bağımsız, doğayla, sakin baş başa bir tatil isteyenler için tasarlanmış. Moni’de beach volley, tekne turları, balıkçılık, zeytincilik, yakın çevreye günübirlik geziler, trekking ve yazlık sinema gibi aktiviteler mevcut.

9 gece 10 gün Karayipler

Şeker Bayramı’na özel olarak HEY Travel Trends tarafından sunulan beş yıldızlı "Mariner of the Seas" gemisiyle "Batı Karayipler" turu, 9 gece-10 günlük bir programla yapılacak. İstanbul’dan British Airways uçuşuyla gidilecek Miami’de başlayacak yolculuk, Orlando, Port Canaveral, Labadee, Ocho Rios, George Town, Cozumel ile devam edecek ve Miami’den İstanbul’a dönüşle sonlanacak. "Mariner of the Seas" gemisi, mağazaları, kafeleri ve sokak panayırlarının yanı sıra, değişik damak tatlarına hitap eden restoran alternatifleri, barları ve spor olanaklarıyla dikkat çekiyor.

Villada farklı bir tatil

Simena Hotel Resort&Spa, 1600 metrekare üzerine kurulu "Presidental Villa"sıyla farklı bir tatil seçeneği sunuyor. İki kattan oluşan Presidental Villa, alt katındaki deniz manzaralı geniş salonu, salonla bağlantılı yemek odası ve konuklar için özel görüşmelerinde kullanabilecekleri bir salondan oluşuyor. Giriş katındaki bölümde misafirleriyle birlikte seyahat edenler için tasarlanmış banyolu yatak odası ve bir oturma odası var. Villalarda, 110 metrekare kapalı yüzme havuzu, özel sauna, jakuzi ve Türk hamamı seçenekleri de bulunuyor.

Ucuz konaklama fırsatı

Merlin Turizm, Türkiye’nin her yerine otel rezervasyonları, uçak bileti satışı, transfer, rehberlik hizmetleri, şehir turları ve araç kiralama servisi veriyor. Ayrıca yurt dışı iş gezisi, seyahat organizasyonları, toplantılar için organizasyon seçenekleri de sunuyor. Yaklaşık 180 bin otelle anlaşması olan acente bu otellerde ucuz konaklama fırsatı da sağlıyor. 212 458 44 14
False