GeriSeyahat Nereye gitmeli
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Nereye gitmeli

Nereye gitmeli

Hey Travels’tan Volga Turu

Volga Nehri üzerinden Rusya’yı tüm ayrıntıları, güzelliği ve tarihi ile yaşatacak 260 yolcu kapasiteli M/S Sholokhov gemisi, St. Petersburg’dan ve Moskova’dan başlayan 12 günlük programları ile konuklarını bekliyor. Volga Turu rotasında St. Petersburg, Mandrogi, Kizhi, Goritsy, Yaroslav, Kostrama ve 850 yıllık tarihi ve görkemli geçmişi ile Moskova da var. Hey Travels Trends Volga Turu, 3 Haziran ve 5 Ağustos tarihleri arasında İstanbul’dan hareketle Türk Hava Yolları uçuşları ve St. Petersburg ve Moskova’dan başlamak üzere hazırlanan programları ile konuklarını ağırlayacak.

Lykia World’ün tenis kortları Avrupa sıralamasında

Fethiye’deki Lykia World, dünya çapında en saygın turizm operatörleri ve dergileri tarafından verilen toplam 27 ödülüne bir yenisini daha ekledi. İngiltere’nin en çok satan prestijli tenis dergilerinden ACE Tennis Magazin, "Avrupa’nın En İyi 10 Tenis Tesisi 2006" listesinde altıncılığa Lykia World’ü layık gördü. Dergi, oteli "eğlence alanları, eşsiz tasarımı ve doğayla baş başa konumu ile konuklara ferah bir atmosfer yaratan bir tesis " olarak tanımladı. Lykia World Ölüdeniz, beşi ışıklandırmalı suni çim ve quartz kaplı 19 tenis kortunda uluslararası standartlarda hizmet sunuyor. Özel bir Alman kuruluş tarafından işletilen tenis okulu, tenis öğrenmek veya kendisini geliştirmek isteyenler tarafından büyük rağbet görüyor. Tenis dersleri ailelere de açık.

Fest Travel’la yurtdışına seyahat

Fest Travel yurtdışına kültür gezileri düzenlemeye devam ediyor. Provence, İpekyolu, Moğolistan-Gobi-Çölü-Kaşgar, Ladak-Amrıtsar-Daramsala-Sımla, Egzotik Endonezya, Viyana-Salzburg, Tayland-Myanmar, Etiyopya’da festival, Patagonya, Timbuktu-Burniko Faso-Mali, Sri Lanka gezilerine usta rehberler eşlik ediyor. www.festtravel.com

Aktarmasız New York

Delta Hava Yolları 1 Mayıs’tan itibaren her gün nonstop New York seferlerine başlıyor. İstanbul çıkışı saat 11.55’te, beş çayını New York’ta içiebileceksiniz. Dönüş seferleri ise 17.10’da. www.delta.com

Conrad Indianapolis’te

Conrad İndianapolis, Amerika’daki Indianapolis şehrinin ilk lüks oteli olarak kapılarını açtı. Conrad Indianapolis şehir merkezinin kalbinde; otelde 241 oda, iki farklı mönülü restoran, lounge ve üç bin metrekarelik toplantı alanı var. Otelin kültür bahçesinde sanatsal performansların yer alacağı halka açık alanlar ve alışveriş merkezi de var.
False