GeriSeyahat Nereye gitmeli
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Nereye gitmeli

Nereye gitmeli

Arınma için seyahat

Kuşadası Davutlar beldesindeki Natur-Med Doğal Tedavi ve Kaplıca Kür Oteli’nde 23 Nisan-24 Mayıs tarihlerinde "Ruhsal ve Bedensel Arınma Seminerleri"nin ikincisi düzenlenecek. Alman Profesör Dr. Karl Hecht’in yönetiminde gerçekleştirilecek seminerde Türk ve Alman doktorlar sağlıklı ve kaliteli bir yaşam sürdürmenin yolları katılımcılara anlatacak. Bir, iki ve üç haftalık programlar şeklinde yapılacak "Yaşam Ritmi Kürleri"ne katılanlara Berlin IFOGET (Sağlık, Ekoloji ve Teknoloji ) Araştırma merkezinin sertifikası verilecek.

En yeni seyahat trendleri

Dünyanın en önemli VIP seyahat acenteleriyle bağlantılı olarak çalışan Aida Turizm, seyahat trendlerini yakından takip etmek isteyenlere, farklı bir tatil ve seyahat konsepti sunuyor. Ferrari ile İtalya turu, Fransa’da şampanya tadımı, Paris’te Chanel defilesi, Alaska’da balık avı, Maldivler’de Robinson hayatı gibi. Bunlar Aida Turizm’in kişiye özel tatil alternatiflerinden sadece birkaçı. Üstelik her ay değişiyor ve yeni programlar ekleniyor.

Erken rezervasyon fırsatı

Gezinet, erken rezervasyon fırsatlarını sunmaya başladı. Gezinetle bir gece konaklama bedeli ödeyerek erken rezervasyon yaptırabilirsiniz. Ayrıca yüzde 20’ye varan erken rezervasyon indirimlerinden faydalanabilir ve sizin için en uygun tatil planını yapabilme şansına ulaşabilirsiniz. Mutlu bir balayı tatili için Gezinet’i tercih eden yeni evli çiftler balayı indirimi uygulayan ve balayı çiftlerine özel ikramlarda bulunan oteller hakkında ayrıntılı bilgi sahibi olabiliyorlar. Gezinet, engelliler için hazırlanmış özel odaları ve donanımları bulunan otellerin listesini de sunuyor.

Wagamama İstanbul’da

Dünyada noodle uzmanı olarak bilinen Wagamama Restaurant, mayıs ayında İstanbul Kanyon Alışveriş Merkezi’nde açılıyor. Sekiz ülkede 60’a yakın restoranı bulunan Wagamama, farklı konsepti ve iç mekan tasarımıyla dünyanın en dikkat çekici restoran zincirleri arasında yer alıyor. Japonların yüzlerce yıllık noodle geleneğinin yansımalarını günümüzün modern şehir yaşantısına taşıyor.

Balayı çiftlerine özel

World Of Wonders Otelleri, nisan ayında konaklayacak yeni evli çiftlere yüzde 20 indirim kampanyası başlatıyor. Balayı çiftlerinin odaları balayı çiçeği, mevsim meyve sepeti, karışık çerez, köpüklü şarapla özel olarak hazırlanıyor. Otele ulaştıklarında karşılanacak çiftlerin, ilk sabah kahvaltılarıda odalarına servis ediliyor.
False