GeriSeyahat Nereye Gitmeli
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Nereye Gitmeli

Nereye Gitmeli

Oksijeni bol, denize sıfır

Beykonağı Otel, oksijen zenginliği açısından dünyanın en iyi bölgelerinden Balıkesir’in Altınoluk beldesinde. Merkeze 7 kilometre mesafedeki Fener Mahallesi’nde bulunan otelin plajı mavi bayraklı. Açıkbüfe sunulan akşam yemeklerini Latif Usta hazırlıyor. Mönüde çorba, balık, kırmızı et, sebze, tatlı ve meyve sunuluyor. Hepsi deniz ya da havuz manzaralı olan otel odalarında balkon, klima, televizyon, fön, kablosuz internet bağlantısı mevcut. Sabah kahvaltısı, akşam yemeği dahil oda fiyatı 160 TL. (Tel: 0266 388 10 02)

15 Haziran’a kadar yüzde 30 indirim

Antalya Olimpos’taki Daphne Tatil Evi, KucukOteller.com.tr sitesi ziyaretçilerine ve üyelerine 130 TL olan fiyatlarından yüzde 30 indirim uyguluyor. 90 TL oda ve kahvaltı dahil iki kişi konaklama fırsatını kaçırmamak için www.kucukoteller.com.tr/daphneevi linkinden tesis ile iletişime geçebilirsiniz. Bu fırsat 15 Haziran tarihine kadar geçerli.

Gemiyle Baltık sahilleri Norveç fiyortları

Rena Travel, Saffet Emre Tonguç’un rehberliğinde Norveç Fiyortları ve Baltık başkentleri turu düzenliyor. 2 Temmuz’da Costa Atlantica gemisi ile yapılacak ve Kopenhag’dan başlayacak bir haftalık Norveç Fiyortları turunda Geiranger, Flam, Stavanger, Norveç’in başkenti Oslo, Berlin ve Danimarka Rivierası’nı görebilirsiniz. Dünyanın en güzel coğrafyalarından birine sahip olan Norveç’te Geiranger gibi UNESCO Dünya Mirası Listesi’ne girmiş pek çok yer bulunuyor. 10 Temmuz’daki Baltık başkentleri turu ise Norwegian Sun gemisi ile gerçekleştirilecek. Kuzeyin güzel şehirleri arasında yer alan Kopenhag, Talin, St. Petersburg, Stockholm, Helsinki, Berlin ve Danimarka Rivierası tur programı içindeki şehirlerden bazıları. İki gezinin ortak özelliği ise Kuzey Avrupa’nın en güzel dönemi olan “beyaz geceler”e denk gelmesi. Norveç turu 1610, Baltık turu 1449 Euro’dan başlayan fiyatlarla satılıyor. (Tel: 0312 231 20 45)

Amalfi sahillerini gezin

Hey Travel İtalya’nın Amalfi sahillerine tur düzenliyor. Napoli’nin hemen güneyinde yer alan Amalfi bölgesi, deniz kıyısındaki kayalara oyulmuş kasabalarıyla dikkat çekiyor. Gezi ayrıca Napoli, Pompei, Sorrento, Positano, Amalfi, Ravello, Capri ve Roma şehirleri görme fırsatı sunuyor. Hey Travel Trends tarafından organize edilen 6 gün 5 gecelik turun kalkış tarihleri 18 Haziran ve 17 Temmuz, kişi başı fiyatı ise 865 Euro’dan başlıyor. (www.heytraveltrends.com)

Kuzey Amerika’ya indirimli biletler

Air France’da New York, San Francisco ve Washington’a indirimli biletler bulabilirsiniz. 15 Temmuz tarihine kadar Kuzey Amerika’nın en cazibeli şehirlerine gidebilirsiniz. New York gidiş dönüş her şey dahil 530 Euro, San Francisco 600 Euro ve Washington 630 Euro’dan başlayan fiyatlarla satılıyor. Bu fiyatlardan yararlanmak için 10 Haziran’a kadar yerinizi ayırtmanız gerekiyor. (www.airfrance.com.tr)

Abu Dabi’ye gidiş dönüş 375 Euro

Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) ulusal havayolu şirketi Etihad, Türkiye uçuşlarına başlamasının ikinci yıldönümünü nedeniyle özel bir kampanya başlattı. Haziran ayı boyunca Abu Dabi’ye gidiş-dönüş biletler tüm vergiler dahil servis bedeli hariç 375 Euro’dan başlayan fiyatlarla satılıyor. Ayrıca Dubai’ye seyahat eden konuklarına, lüks otobüs servisi Etihad Express’le Abu Dabi ile Dubai arasında karşılıklı transfer olanağı da sağlıyor. Etihad İstanbul’dan Abu Dabi aktarmalı olarak Avustralya, Asya ve Afrika’da, aralarında Sidney, Melbourne, Pekin, Singapur, Bangkok, Kuala Lumpur, Tokyo, Johannesburg, Kolombo, Seul ve Bangalore’nin de bulunduğu yirminin üzerinde önemli merkeze bağlantı sağlıyor. (www.etihad.com)

93 franga ArtBasel’e

İsviçre’nin Basel şehri 15-19 Haziran tarihleri arasında bu yıl 42.’si düzenlenen ArtBasel’de modern sanatseverleri ağırlayacak. 300 galeri ve 2500 sanatçının katıldığı fuarda, milyarlaca Euro’luk eserler dünyanın en önemli koleksiyonerleri tarafından takip ediliyor. ArtBasel’i ziyaret etmek isteyen modern sanatseverler için Pegasus Hava Yolları’nın Basel uçuşları hafta içi her gün saat 11.15’te, 93.74 İsviçre Frangı’ndan başlayan fiyatlarla İstanbul Sabiha Gökçen Havalima’nından gerçekleştiriliyor. (www.flypgs.com)
False