GeriSeyahat Nereye gitmeli
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Nereye gitmeli

Nereye gitmeli

Dedeman’ın, Palandöken’deki iki otelinde kayak sezonu geçen hafta açıldı.


Kayak pistleri ve liftlerle karın tadını çıkarın
2008’de yenilenen Dedeman Palandöken’in 174 standart odası, 12 deluxe ve bir suit odası, teknoloji ve minimalist tarzda dekore edildi. Amatör ve profesyonel kayakçıların özellikle tercih ettiği otelde farklı uzunlukta sekiz lift ve gondol, kayak pistleri, kayak kiralama ve kayak dersleri imkanları mevcut. Dedeman Palandölen Ski Lodge Otel, yılın 12 ayı açık. 27 sigara içilmeyen oda, 52 standart oda, 14 executive oda
olmak üzere toplam 66 odası var. Ana restoranın yanı sıra kafe ve bar, toplantı ve ziyafetler için balo salonu, sauna, masaj, fitness center, farklı uzunlukta sekiz lift ve gondol, kayak pistleri, kayak kiralama, kayak dersleri bulunuyor.
(Tel: 0442 317 05 00)

Evlilikte 35’inci yılı kutlayan çiftlere ücretsiz Kıbrıs bileti
Kıbrıs Türk Hava Yolları, 35. kuruluş yıldönümü nedeniyle cazip kampanyalar düzenliyor. 21 Aralık’a kadar geçerli olan kampanya kapsamında Türkiye-Ercan arası karşılıklı seferlerde iki bilet alana üçüncü bilet hediye ediliyor. Kampanya süresince anne ve babası ile seyahat edecek 3-5 yaş arası çocukların birine bedava bilet hakkı tanınıyor. 35. evlilik yıldönümünü kutlayan çiftlere Türkiye-Ercan arası karşılıklı seferlerde ücretsiz olarak seyahat etme imkanı sunuluyor. 35. yaş gününü kutlayan yolculara Türkiye-Ercan arası karşılıklı seferlerde yüzde 35 indirim avantajı tanınıyor.
Salı, çarşamba ve perşembe günleri İstanbul-Ercan arası karşılıklı seferlerde KTHY ile günübirlik seyahat edecek olan yolculara yüzde 35 oranında indirim sağlanıyor. 30 Haziran 2010 tarihine kadar dört kez Türkiye-Ercan arası karşılıklı seferlerde seyahat edecek öğrenciler de beşinci biletlerini bedava alıyor.
(Tel: 444 58 49)

Farklı ülkelerin lezzetleri bir arada
Antalya’nın Lara bölgesindeki Concorde De Luxe Resort Hotel 62 bin metrekarelik alana kurulu. 402 odaya sahip ve “Ultra Her Şey Dahil” sistemiyle hizmet veriyor. Otelde bulunan Asiana Restaurant, Japon-Asya mutfağından farklı lezzetleri bir arada sunuyor. Da Vinci Italian Restoranı İtalyan mutfağının yemeklerini hazırlıyor. Dafne Restoran’da Antakya mutfağının geleneksel tatları bulunuyor. King suit, grand suit, family suit, junior suite, dublex ve standart olarak adlandırılan odaları her türlü ihtiyaca ve isteğe yanıt veriyor. Tenis kortları, jakuzili havuzlar, su kaydırakları, bowling ve bilardo salonu, internet, tatilinizi renklendirmeyi hedefliyor. Akşamları farklı topluluklar konser veriyor.
(www.concordehotel.com.tr)

Yılbaşında eski ve yeni şarkılarıyla
Güral Sapanca Wellness Park İstanbul’a 45 dakika mesafede. Yılbaşı gecesi açık büfe akşam yemeğiyle başlıyor. Ardından Zerrin Özer sahne alıyor. Sanatçı, Emanet adlı son albümünden şarkıların yanı sıra pop, caz, rock, türkü ve geçmişten günümüze sevilen şarkılarından oluşturduğu repertuarı sunuyor. Ayrıca otel masaj hizmetleriyle ön plana çıkıyor. Refleksoloji masajından çikolata masajına kadar farklı terapi yöntemleri rahatlamanızı sağlıyor. SPA havuzu size tazelik vaat ediyor.
(Tel 0264 592 33 23)

Tatilde madeni tuzlarla yorgunluğunuzu giderin
Çeşme’deki Radisson Blu Resort& SPA otel içerisinde, 3500 metrekarelik bir alana yayılmış Dulcis Thermal Spa&Hammam ve 21 kişisel bakım odası barındırıyor. Termal sularının bileşimindeki madeni tuz ve mineraller birçok hastalığın tedavisinde fayda gösterirken, kas yorgunluklarını gidererek vücudun eski zindelik ve gücünü kazanmasına yardımcı oluyor. Yosun ve spiruline bakımları vücudu kışa hazırlıyor.  (Tel: 0232 455 45 00)

False