NERDE KALMIŞTIK

Adanaspor'da durmak yok yola devam... Turuncu Beyazlılar çıkışını Şanlıurfaspor'u yenerek sürdürdü

Haberin Devamı

İlk yarının son haftalarında fırtına gibi esen ve 5 maç yenilmeyen Adanaspor 2. Yarının ilk maçında Şanlıurfaspor’u da mağlup ederek zirve yarışını sürdürüyor. Taraftarlar da tribünlerde yerini aldı, maç öncesi takımına öyle bir moral verdi ki bu sahaya da yansıdı. Şu görülüyor ki Adanaspor mütevazı kadrosu ile takımda yer alan futbolcuların canla başla mücadele etmesi, teknik ekibin inancı ileriye umutla baktırıyor.

İSTEKLİ, İNANÇLI

Maça çok iyi hazırlanan ve Ziraat Türkiye Kupası’nda lige iyi hazırlanan Turuncu Beyazlılar maça istekli başladı. Henüz ilk dakikalarda gole yaklaştı.. Renan’ın 21. Dakikada sakatlanması takım için bir şanssızlıktı. Zorunlu değişiklikten sonra 26. Dakikada sağdan Ergin Keleş sürüklediği topu N’duka’ya uzattı. Bu futbolcu son çizgiye kadar indi, içeri ortaladı Magaye topu önce kontrol etti sonra vurdu, fileleri havalandırdı. İlk yarı böyle bitecek derken defansın uzaklaştıramadığı topu kaleden çıkardı turuncu beyazlılar.

HER YERDE N’DUKA

Haberin Devamı

İkinci yarıya da golü düşünen bir takım vardı sahada. Defansta Didi, Emre Uğur, ileride N’duka, Samican, Magaye başarılı bir oyun sergiledi. 54. Dakikada N’duka, Magaye’ye bir pas daha verdi. Magaye kendisinin ve takımının ikinci golünü attı ekibini yeniden öne geçirdi. 62. Dakikada yine N’duka çıktı sahneye. Sağdan öyle bir pas verdi ki Samican’a al da at dedi. Samican bu ikramı geri çevirmedi jeneriklik harika bir gole imza attı. 86. Dakikada maçın en iyilerinden Didi’nin kısa düşen pasını kapan rakip oyuncu farkı bire düşürdü. Kalan dakikalar biraz zor geçse de sahadan 3 puanla ayrılan Adanaspor oldu, puanını 30’a çıkarmasını bildi. Turuncu Beyazlıların isteği zirve meşalesini yaktı, dileğimiz bu meşale sönmesin sonu Süper Lig olsun.

Yazarın Tüm Yazıları