Mustafa Ilıcalı ve Acun Ilıcalı'ya mavi- beyaz forma

Güncelleme Tarihi:

Mustafa Ilıcalı ve Acun Ilıcalıya mavi- beyaz forma
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2016 19:03

Mustafa Ilıcalı ve Acun Ilıcalı'ya mavi- beyaz forma

Haberin Devamı

 
Zafer KUMRU/ ERZURUM, (DHA)- Ak Parti Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı ile televizyoncu yeğeni Acun Ilıcalı'ya B.B. Erzurumspor Başkanı Ali Demirhan tarafından mavi- beyazlı' forma hediye edildi.
Kapanan Erzurumspor'un yöneticilerinden olan Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği (DAİB) Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Şengel, Yarımca yolu üzerindeki çiftliğinde Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı, B.B. Erzurumspor Kulüp Başkanı Ali Demirhan, İstanbul Maltepe Vakfı Başkanı Süha Dengizek, B.B. Erzurumspor As Başkan Zafer Aynalı, yönetim kurulu üyeleri Suat Önal, Dündar Özbaylar, Metin Taş, Abubekir Özcan,  Murat Aslan ve medya mensupları onuruna bir yemek verdi. Konuklarını yaprak sarma, mantı, börek ile ağırlayan Cemal Şengel, mavi- beyazlı kulübün  her görüş ve düşünceden insanları bir araya getirdiğini bildirdi. 
Milletvekili Mustafa Ilıcalı, yemekte B.B. Erzurumspor'un maddi anlamdaki sıkıntılarını gidermek için güvence verdi.  Ilıcalı, yeğeni olan televizyoncu Acun Ilıcalı'nın Survivor Yarışmasının finalinin Kıbrıs'ta yapılacağına işaret etti ve program sırasında B.B. Erzurumspor'a SMS yolu iyardım toplanacağını belirtti. Bunun üzerine Kulüp Başkanı Demirhan, Milletvekili Ilıcalı ile yeğeni ‘Acun Ilıcalı’nın isimlerinin yazıldığı 25 numaralı formaları hediye etti. Formayı yemekte giyen Mustafa Ilıcalı, ailece kalplerinin Erzurumspor için çarptığına dikkat çekti. Ilıcalı, "Erzurumspor'un tüm isteklerini yerine getirmekten mutluluk duyarız" diye konuştu.
 
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!