Milas'a balık fast food mağazası

Güncelleme Tarihi:

Milasa balık fast food mağazası
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2017 11:08

Milas'a balık fast food mağazası

Haberin Devamı

MUĞLA'nın Milas ilçesinde açılan Kaptan Kılıç Fast Food mağazasında balık burgerden balıklı menülere kadar birçok farklı çeşit ürün yer alıyor.

Kılıç Deniz Ürünleri İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Sinan Kızıltan, Türkiye’de balık tüketimini artırmayı hadeflediklerini belirterek bu amaca uygun olarak çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. Kılıç Holding'in ön tarafında açılan restoranda sağlıklı deniz ürünlerini tüketici ile buluşturduklarını anlatan Kızıltan, balık etinde bulunan Omega-3 ve zengin minerallerin insan sağlığına ve bağışıklık sistemine fayda sağladığını hatırlatarak “Fast Food beslenme alışkanlığı her türlü sağlık sorunu ile obeziteye neden oluyor. Biz açtığımız mağazamızda sağlıklı deniz ürünlerini tüketici ile buluşturacağız. Bu sayede sağlık sorunlarının azalmasına hizmet edeceğiz. Restoranımızda balık burgerden balıklı menülere kadar birçok farklı çeşit ürün yer alıyor" dedi.

Kaptan Kılıç Fast Food mağazasında satılan çorbaların hiçbir katkı maddesi içermediğini söyleyen Kızıltan, “Balık Burger’den dürüme, kova menülerden kahvaltılık çeşitlere kadar farklı ürünlerimiz misafirlerimizi bekliyor. Kalamar ve ahtapot menüleri ile sağlıklı beslenmeyi Türkiye’ye yaymayı planlıyoruz. Vatandaşlarımızı doymuş yağ oranı yüksek hamburgerler yerine Omega-3 zengini, yüksek mineralli balık burgerleri yemeye davet ediyoruz" diye konuştu.



MUĞLA, (DHA)

FOTOĞRAF

 



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!