MHP’den oyun iddiası

Güncelleme Tarihi:

MHP’den oyun iddiası
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2013 16:35

Bir dizi açılış ve miting programıyla iki günlüğüne Manisa’ya gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve aday tanıtımı için İzmir’de olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin yarın Adnan Menderes Havalimanı’nda aynı saatlerden uğurlanacak olması tepki çekti.

Haberin Devamı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan yarın uğurlama programı dahilinde 15.00’te havalimanından partililere seslenecek. Aynı saatlerde MHP lideri Devlet Bahçeli de havalimanında olacak. MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş Başbakan’ın son anda programının değiştirildiğini öne sürerek tepki gösterdi.

MHP’den oyun iddiası
Şu açıklamayı yaptı: “Bildiğiniz gibi MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli beyefendinin yarın gerçekleştireceği İzmir Aday Tanıtım programını günler öncesinden kamuoyumuzla paylaşılmış, bununla ilgili her türlü bürokratik girişim ve başvuru mülki amirliklere yapılmıştır. Sayın Genel Başkanımızın İzmir programında hiçbir aksaklık görünmüyorken ve İzmirli hemşerilerimizin programa yüksek bir katılımla cevap vereceği, bazı noktalara ulaştığından dolayı AKP ve bürokrasi bir takım engellemelere girişmiştir. Sonuç olarak Sayın Başbakan Manisa’dan dönüş programını değiştirmiş, havaalanında bir organizasyon tertip etmiştir.

14.00 olan dönüş saatini 17.30’a genel başkanımızın dönüş saatine almışlardır. MHP Genel Başkanı’nın ve il teşkilatımızın İzmir programını sabote etmek üzere kurgulanan bu değişikliğin sebebi nedir? Yolsuzluk ve rüşvet gündeminin yaşandığı ülkemizde iki siyasi partiyi karşı karşıya getirerek gündemi mi değiştirmek istiyorlar? AKP ve AKP bürokrasisi bunda neyi hedeflemekte ve neyi planlamaktadır? Biz MHP olarak genel başkanımızın ve il teşkilatımızın programını değiştirmiyoruz! Burada hesabın ne olduğunu merak ediyoruz?”

BAKMADAN GEÇME!