MHP Aydın'da İlter ve yönetimi göreve başladı

Güncelleme Tarihi:

MHP Aydında İlter ve yönetimi göreve başladı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2017 12:40

MHP Aydın'da İlter ve yönetimi göreve başladı

Haberin Devamı

MHP Aydın İl Başkanlığı'ndan istifa eden Burak Pehlivan'ın yerine atanan Levent İlter, göreve başlayıp, yeni yönetim kurulu üyelerini basına tanıttı.

MHP Aydın  İl Teşkilat Binası'nda yapılan toplantıda konuşan MHP Aydın İl Başkanı Levent İlter, "Bugün ülkemiz üzerinde çok çirkin tezgahlar kurulmakta, çok sistematik çok çirkin saldırılar yapılmakta. İçeride 3 büyük terör örgütünün yıkıcı ve bölücü faaliyetlerinin yanı sıra askeri bir kuşatma çemberinde olduğu ülkemiz, aynı zamanda ekonomik ve siyasi saldırıların yapıla geldiği bir zaman dilimi içerisinde bulunmakta. Bu nokta da ülkenin yerli ve milli yegane siyasi partisi olan partimizin de bu saldırılardan da nasibini aldığını belirtmek isterim. Gündem o kadar yoğun ve değişken Türk milleti olarak büyük bir sınavdan çıkalı ve milli iradenin sandığa götürmesi üzerinden bir hafta geçti. 16 Nisan'daki referandumda çıkan sonuç öncelikle büyük Türk milletine hayırlı uğurlu olsun" dedi.

MHP Aydın İl Başkanı Levent İlter, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Değerli dava arkadaşlarım bu kararın çıkmasının ardından görülmüştür ki PKK'nın esiri olan batı ve darbe girişiminin görmezden gelen Batı, utanmadan sıkılmadan Türkiye'ye insanlarını hukukun üstünlüğü ve demokrasin derslerini vermeye kalkmış ve Avrupa Birliği Parlamenterler Konseyi'nde Türkiye'nin denetim sürecine alınmasına karar vermiştir. Bu kararlarını şiddetle kınıyoruz. MHP olarak kimseden akıl almaya ihtiyacımız yok. MHP oyunları bozmuştur. 16 Nisan tarihine kadar üzerine düşen her görevi harfiyen yerine getirmiş verdiği demokratik sözün arkasında kararlı bir şekilde durmuştur. Devlet Bahçeli'nin ifadesiyle 'evet' sonucu çok önemli bir başarı ve bir kazanımdır. Türk milleti son sözü söylemiş istiklal ve istikbaline sahip çıkmıştır. Bundan sonraki süreçte de uyum süreci kapsamında siyasi partiler seçim kampanyaları ile meclis iç tüzüğü düzenlemelerinin yapılacağı bir düzen önümüzdedir. MHP her zaman devletinin ve milletinin yanında olan 'önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben' sözünü 'laf olsun' diye söylememiştir. Dün olduğu gibi bu günde bu vatanın bölünmez bütünlüğü için hiçbir fedakarlıktan kaçınmamışlardır. İşte bu ahvalde felaket tellallığı yapanlar, 'MHP, eridi bitti' diyenler yine yanılacaklar ve kaybedecekler. Bu ülkede kimi partilerin terör örgütlerinin siyasi uzantısı olduğu, MHP'nin de yerlilikten ve millilikten aslan ve asla vazgeçmediğinin devşirilemediğini dönüştürülemediğinin kimse aklından çıkarmasın. Özellikle 1 Kasım sürecinden sonra partimizin üzerinde oynanan oyunun biz ülkücüler olarak farkındayız. Partimizi mahkeme kapısına sürükleyenler bizden değildirler. Şehit kanlarıyla yazılmış olan Türk milliyetçiliği fikriyatını ne olursa olsun hiç kimse şahsi çıkarları için kullanamaz."

 

"BU MİLLETİN BİZE İHTİYACI VAR"

 

MHP Aydın İl Başkanı İlter, yeni bir güç yeni bir heyecan ve yüksek hedeflerle devam edeceklerini belirterek, şöyle konuştu:

"Bu kutlu davada gidene gel kalana da git demeyeceğiz. Bizler ardımızda binlerce ülkücü şehidin vebalini ve sorumluluğunu taşıdığımızı hiç birimiz asla unutmayacağız. Kazanımlarımızı muhafaza ederek daha kurumsal, daha dinamik ve daha kararlı bir teşkilat yapısıyla önümüzdeki sürece hazır olacağız. 10 Nisan'da MHP Genel Merkezi tarafında görülen lüzum üzerine Aydın il ve Efeler ilçe teşkilatımız kapatılmıştı. 27 Nisan'da Aydın İl Başkanlığı'na seçildik. Bunun partimize Aydınımıza ve camiamıza ve vatanımıza hayırlı olmasını diliyorum.Çalışma arkadaşlarımla birlikte Türk Milletine yakışır şekilde davamıza hizmet vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Partimiz yeni bir güç yeni bir heyecan ve yüksek hedeflerle devam edecektir. Kazanan partimiz ve ülkemiz olacaktır."

İlter, daha sonra yönetim kurulu üyelerini basına tanıttı.

İlter başkanlığındaki yeni yönetim kurulu şu isimler yer alıyor:

"Mustafa Battal, Hüseyin Can, Ahmet Güler, Bahri Karabulut, Nasuh Abalı, Mücahit Aksoy, İbrahim Kasaroğlu, Mehmet Cemal Şengül, Yılmaz Yener Akyol, Adnan Erol, Yücel Gündüz, Ali İhsan Abayhan,Cemil Öztürk, Enver Kaya, Mehmet Eraslan, İsmet Tunç, Erdal Mendeş, Aşkın Ergezen, Şenol Şen, Mustafa Yalçın, Mehmet Aslan, Tugay İkidevelioğlu, Mutlu Engin, Okan Aydoğmuş, Dursun Kuşaksız, Yiğit Ertin, Ertan Kopan, Ahmet Kıyar, Tunacan Dalal, Sedat Çırak, Muammer Fatih Yılmaz, Tahsin Demirbaş."

Burhan CEYHAN / AYDIN, (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!