Malatyalı hemşerilerinden Kınacı'ya tebrik ziyareti

Güncelleme Tarihi:

Malatyalı hemşerilerinden Kınacıya tebrik ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Ocak 07, 2018 11:47

Malatyalı hemşerilerinden Kınacı'ya tebrik ziyareti

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA)- ANKARA ASKİ Genel Müdürlüğüne atanan Prof. Dr. Cumali Kınacı’ya, Ankarada bulunan Malatyalı hemşerileri tebrik ziyaretinde bulundu.

Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği (MASTÖB) Ankara Şube Başkanı Kamil Göksu’nun organizasyonu ile bir araya gelen Malatyalılar Kınacı’ya başarı dileklerini sundu. Kınacı da Başkent'e layık hizmetler sunmanın gayreti içerisinde olduklarını belirtt. Toplantıya, MASTÖB Ankara Başkanı Kamil Göksu,  Başkan Yardımcısı Erhan Özcan, Genel Sekreter Mustafa Namuk Güzeler, Belediye Meclis Üyeleri Derneği Genel Başkanı ve İtişare Kurulu Üyesi Mehmet Canpolat, İstişare Kurulu üyeleri Dr. Şanal Tosun, Ertaç Önal, Sıdıka Kuşanaç, Bahadır Gülalioğlu, Murat Aslan, Yusuf Akdağ, M. Coşkun Ünal, Belediye Meclis üyeleri Sabit Aktaş,  Büyükşehir Belediyesi İç Denetim Daire Başkanı Doğan İşçi, EGO Genel Müdürlüğü Şube Müdürü Muharrem Turan,  Polat Derneği Başkanı Tacettin Ayhan, Pütürge Dernek Başkanı MASTÖB Başkan Yardımcısı Yılmaz Gürbüzer, MASTÖB Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Hatice Demirtaş, MASTÖB Gençlik Kolları Başkanı Ümit Çoşkun katıldı.

Şanal Tosun yaptığı konuşmada,  Kınacı ile 1972-1975 yılları arasında Malatya Turan Emeksiz Lisesinde sınıf arkadaşı olduğunu,  tüm derslerden tam not alan çok çalışkan bir öğrenci olduğunu, sadece çalışkanlığı ve  zekâsı ile değil, sempatik kişiliği ile de  İTÜ gibi bir üniversitede profösörlüğe kadar yükseldiğini ifade etti.
1957’de Malatya’da dogan Prof. Dr. Cumali Kınacı, İstanbul Teknik Üniversitesi'nden İnşaat Yüksek Mühendisi olarak 1982 yılında mezun oldu. Çevre Teknolojisi alanında 1992 yılında doçent, 2003 yılında profesör ünvanlarını almaya hak kazandı.
İstanbul Teknik Üniversitesinde 2003 yılından bu güne kadar profesör olarak görev yaptı.
 
FOTOGRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!