Tutulmalara Özel Hazırlanmış Bir Liste

Malum her yanımız tutulma oldu şu sıralar nereye dönsek tutulmanın etkileri var. İşte bu etkilere dalgakıran görevi yapacak şarkılardan bahsettim bu yazıda. Bu güzel şarkılarla her tür tutulmanın üstesinden kolayca geleceksiniz. Deneyin göreceksiniz. Tutulmalar bir yana bu yazıda yer verdiğim yeni çalışmalar listelerinize girmeye aday...

Haberin Devamı

Gökhan Tepe Üç Yıl Aradan Sonra Aşık Kalbin Biliyor’la Karşımızda

Gökhan Tepe’yi özleyenler bu habere çok sevinecek. Onun sesinden romantik şarkılar dinlemeye hasret kalan dinleyicinin hasreti Aşık Kalbin Biliyor’la bitecek. Türk Pop Müziği’nin güçlü sesi Gökhan Tepe, üç yıl aradan sonra yeni şarkısı Aşık Kalbin Biliyor’u yepyeni tarzı ve iddialı duruşuyla müzikseverlerin beğenisine sunuyor.

Tutulmalara Özel Hazırlanmış Bir Liste

Sözleri Şebnem Sungur’a müziği Gökhan Tepe’ye ait olan Aşık Kalbin Biliyor’un düzenlemeleri Barış Özesener, mix ve mastering’i Özgür Yurtoğlu imzası taşıyor. Vur, Yürü Yüreğim, Çok Özlüyorum Seni, Canözüm, Veda Makamı ve Gel Aşkım gibi sayısız hiti sevenleriyle buluşturan pop müziğin başarılı solistlerinden Gökhan Tepe, yeni şarkısı Aşık Kalbin Biliyor ile de müzik listelerine hızlı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Projesinin kapak çekimlerinde Safa Gülsoy’un objektifinin karşısına geçen Gökhan Tepe, yeni tarzında kendisini styling Taylan Gül’e emanet etmiş.

Haberin Devamı

Tutulmalara Özel Hazırlanmış Bir Liste

Kezzo ve Eypio Can’t Touch This’te Buluştu

Balkan ezgilerinin esintilerini duyduğumuz Can’t Touch This’te, Kezzo ve Eypio bir arada. Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kezzo, bir featuring ile karşımızda. Eypio’nun eşlik ettiği Can’t Touch This, eleştirel sözleriyle dikkat çekiyor. Beatlerinde Kezzo’nun imzası olan Can’t Touch This hareketli altyapısı ile eğlenceli bir hava yaratıyor. Güncel soundun etnik melodilerle harmanlandığı teklide kullanılan klarnet soloları Balkan ezgilerini parçaya taşıyor. Single çalışmasını ‘’Ülkenin müzik endüstrisini mizahi bir şekilde anlatan eğlenceli bir şarkı’’ olarak tanımlıyor Kezzo.

Tutulmalara Özel Hazırlanmış Bir Liste

Haberin Devamı

Görkem Karabudak ve Gülinler'den Toplar Tüfekler

Dinleyin dinletin dediğim o şarkılardan biri Toplar Tüfekler. Bu şarkıda Görkem Karabudak ve Gülinler ortaklığını görüyoruz. Yaratıcılarından olduğu Çilekeş ve Bubituzak gruplarının yanı sıra Gaye Su Akyol, Tuğçe Şenoğul gibi alternatif müzik sahnesinin önemli isimleriyle yaptığı çalışmalardan da tanıdığımız müzisyen ve prodüktör Görkem Karabudak, 4. teklisi için yanına Gülinler’i de alıyor ve daha önce Youtube’da farklı versiyonlarla çeşitli konser kayıtlarını paylaştığı Toplar Tüfekler isimli şarkısının yeni halini birlikte seslendiriyorlar. Son zamanlarda yaptıkları solo işlerle dikkat çeken ikili, bu buluşmada Endüstriyel Rock ve Synth-Pop sularında geziniyor. Söz-Müzik ve prodüksiyonunu Görkem Karabudak’ın üstlendiği teklinin kapak görseli ise Deniz Bankal’a ait.

Haberin Devamı

Tutulmalara Özel Hazırlanmış Bir Liste

Şort Yeni Şarkısı Kalmadı Düzenim’i Yayınladı

Bir süredir çalışmalarını severek takip ettiğim Şort yeni şarkısını dinleyicisiyle buluşturdu. Şort, yeni şarkısı Kalmadı Düzenim’i dinleyicileriyle paylaştı. Sözü ve müziği İlker Aydın imzalı parçanın düzenlemesi Şort grubuna prodüksiyonu ise Kaan Arslan’a ait. Temmuz Gibi, Yıldızlar ve Gece ve Yanıma Gel gibi şarkılarıyla beğeni toplayan Şort, yepyeni şarkısı Kalmadı Düzenim’i sevenleriyle buluşturdu. Bir ayrılık hikayesini anlatan Kalmadı Düzenim, akustik gitar ve piyanonun karanlık, hüzünlü melodilerini kullanıyor.

Yazarın Tüm Yazıları