Selami Şahin ‘Beklenen Sensin’le Aşk Acılarımızı Depreştiriyor

Efsane besteci yorumcu Selami Şahin yeni şarkısı Beklenen Sensin’i dinleyicisiyle buluşturdu. Sevgilisinden yeni ayrılmış olanları şimdiden uyarayım bu şarkıyı dinleyip gözyaşlarına boğulabilirsiniz benden söylemesi. Yazıda bahsettiğim diğer yeni şarkıları da çok seveceğinizi düşünüyorum. Umarım yanılmıyorumdur.

Haberin Devamı

Selami Şahin’den ‘Beklenen Sensin’

Efsane besteci, yorumcu Selami Şahin’den duygusal çalışmalar dinlemeyi özleyen müzikseverler bu habere çok sevinecek. Büyük usta Selami Şahin bir süredir üzerinde çalışmalarını sürdürdüğü Beklenen Sensin adlı yeni şarkısını dinleyicisiyle paylaştı. Selami Şahin’in üçleme olarak hazırladığı projenin çıkış şarkısı olma özelliğini taşıyan Beklenen Sensin’in sözleri ve müziği Şahin’e aitken şarkının düzenlemesi ise Aykut Gürel tarafından yapıldı.

Selami Şahin ‘Beklenen Sensin’le Aşk Acılarımızı Depreştiriyor

Sanat dünyasında 57 yıldır yüzlerce hit şarkıya imza atmış olan ustaya bu projesinde, enstrümanlarıyla Fatih Ahıskalı, Cem Tuncer, Aykut Gürel, Gökhan Varol, Cengiz Ercümer ve Gündem Yaylı Grubu eşlik etti. Mix ve mastering’i Emre Kıral tarafından hazırlanan şarkının kapak tasarımı Berkcan Okar, görsel iletişim tasarımı ise Onur Yılmaz imzası taşıyor. Her ay yayınlayacağı yeni bir şarkı ile üçlemeyi tamamlayacak olan Selami Şahin’in yıl sonuna kadar hazırladığı şarkıların tamamını sevenleriyle paylaşması bekleniyor.

Haberin Devamı

Selami Şahin ‘Beklenen Sensin’le Aşk Acılarımızı Depreştiriyor

Nilay ve Bora Duran Düetinde Kararlı Bir Aşık Var

Bu şarkıda kararlı bir aşıkla karşı karşıyayız. Nilay ve Bora Duran düeti Benim Olacaksın kararlı bir aşığın şarkısı. Nilay, sözü ve müziği kendisine ait olan düzenlemeleri ise Göksun Çavdar imzalı yeni şarkısı Benim Olacaksın'ı dinleyiciyle paylaştı. Şarkının klibini de izlemelere doyamıyoruz çünkü klip Bodrum Gümüşlük’ün eşsiz doğası eşliğinde çekilmiş. Klipte Nilay’a Bora Duran ve Suzan Kardeş eşlik ediyor.

Selami Şahin ‘Beklenen Sensin’le Aşk Acılarımızı Depreştiriyor

Şenay Lambaoğlu ve Genco Arı’dan ‘Sis’ Dinleyiciyle Buluştu

Şenay Lambaoğlu, dans ettiren bir şarkıyla karşımızda. Sanatçı, başarılı aranjör Genco Arı ile Sis adlı yeni şarkısını müzikseverlerle paylaştı. Şarkının funk, disco ve elektro yapısı dinleyiciye eğlenceli bir dinleme deneyimi sunuyor. Sözü ve müziği Şenay Lambaoğlu imzası taşıyan Sis’in prodüktörlüğünü Genco Arı üstleniyor. Şarkı ikilinin ortaklıklarını pekiştirdiği Bilirim ve Çiçekli Perdeler’den sonra üçüncü çalışmaları olarak müzik listelerine giriş yapıyor.

Haberin Devamı

Selami Şahin ‘Beklenen Sensin’le Aşk Acılarımızı Depreştiriyor

Serenad Bayraktar ‘Mektuplar’ı Yayınladı

Serenad Bayraktar, kendi söz ve müziklerinden oluşan üç şarkının yer aldığı Mektuplar isimli maxi single’ını müzikseverlerin beğenisine sundu. Kendi tarzını yansıttığı Mektuplar, Oyuncaklarım ve Zamansız adlı şarkılarından oluşturduğu maxi single’da Serenad Bayraktar’a projenin prodüktörlüğünde Genco Arı eşlik ediyor. Sanatçı, R&B stili ve caz armonileri ile işlenmiş müziğiyle dinleyicilerini hayal kurmaya davet ediyor.

Selami Şahin ‘Beklenen Sensin’le Aşk Acılarımızı Depreştiriyor

Lavta’dan ‘Hiçbir Şeyim Yok’

Lavta, kasım ayında tamamını dinleyeceğimiz Garaj Müzik etiketli EP’leri

Efsun’dan yeni bir single yayınladı. Zaten canınız sıkkın keyfiniz kaçıksa çivi çiviyi söker diyorsanız Lavta’dan Hiçbir Şeyim Yok’u dinleyin derim. Sonbaharın hüzünlü ve depresif havasına daha hızlı adapte olmak istiyorsanız bu şarkı tam size göre. Grubun solisti ve söz yazarı Yusuf Avşar, bu şarkıda aranje desteğini grubun davulcusu Esat Mestan’dan almış. Genç müzisyenlerden oluşan Lavta alternatif rock müziğin başarılı ve önü açık gruplarından.

 

Yazarın Tüm Yazıları