Maskeler Düştü Ardındakini Merak Ediyor Musunuz?

Batu Akdeniz yeni çalışması Maskeler Düştü ile bu yazımızın öne çıkan isimlerinden oluyor. Meryem Cantekin’in Ah Bu Ayrılık’ı dikkat çeken bir diğer çalışma. Bilge Teker, Bul Beni ile kadrajıma giriyor. Alper, Aşkımıza ile tatlı bir bahar havası estiriyor.

Haberin Devamı

Batu Akdeniz’den Maskeler Düştü

Batu Akdeniz sevgimi bilen bilir. Tabi ki bu altı boş bir sevgi değil. Müzisyenin şarkılarındaki güçlü sözler dinleyiciyi hemen ele geçiriyor. Ne zaman kendimi kaptıracağım bir aşk/ayrılık şarkısı dinlemek istesem kulağım hep Eksik’e gider. Rock müziğin önemli genç temsilcilerinden biri olan Batu Akdeniz, yeni çalışması Maskeler Düştü ile karşımızda.

Maskeler Düştü Ardındakini Merak Ediyor Musunuz

Rock’n’roll tutkusunu, “Çalarken ve dinlerken hissettiklerim daha önce hissettiğim hiçbir şeye benzemiyor” sözleriyle anlatan Batu Akdeniz, her ay 1 şarkı yayınlayacağı 5 şarkılık yeni yayın sürecinin açılışını Maskeler Düştü ile yaptı. Sözü ve müziği Batu Akdeniz’e ait olan Maskeler Düştü tüm dijital platformlarda.

Haberin Devamı

Maskeler Düştü Ardındakini Merak Ediyor Musunuz

Meryem Cantekin Ah Bu Ayrılık’la Çok Üzecek Çok

Meryem Cantekin’in etkileyici vokali Ah Bu Ayrılık şarkısını bir üst noktaya taşıyor. Genç müzisyenin yeni teklisi Ah Bu Ayrılık hüzünlü hikayesiyle hemen dikkat çekiyor. Ayrılmışların, ayrı kalmışların gece gece dinleyip kendilerini üzdükçe üzecekleri bir şarkı yapmış Meryem Cantekin. Söz ve müziği Meryem Cantekin’e ait olan şarkının düzenlemeleri ise Umut Tosun’a ait. Bas gitarda Oğuzhan Çalışkan’ı, gitarlarda Giray Şipit’i, davulda ise Görkem Görmüş’ü dinlediğimiz teklinin kayıtları; Arın Baykurt ve Burak Gürpınar tarafından Stüdyo PÜR’de tamamlandı. Meryem Cantekin’in yeni teklisi Ah Bu Ayrılık Fono Müzik etiketiyle müzikseverlerle buluştu.

Maskeler Düştü Ardındakini Merak Ediyor Musunuz

Ooo Aşkımıza Diyerek Dolaşıyorum

Alper’in yeni teklisi Aşkımıza öyle tatlı bir pop şarkısı olmuş ki dinlemelere doyamıyorum desem yeridir. İçim kıpır kıpır oluyor ve adeta neşeyle doluyorum. Takdir edersiniz ki neşelenmek öyle kolay değil artık. Alper, Garaj Müzik etiketli yeni teklisi Aşkımıza’yı 6 Ekim Perşembe video klibiyle tüm dijital platformlarda yayınlandı. Söz ve müziği Alper’e ait şarkının düzenlemesi Said Haniyani imzasını taşıyor. Şarkı dans ettiren melodik yapısı ile dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

Maskeler Düştü Ardındakini Merak Ediyor Musunuz

Bilge Teker’den Bul Beni

Kadrajıma giren bir diğer yeni çalışma Bilge Teker’in Bul Beni şarkısı. Yalnızlık temasının öne çıktığı şarkıda sanatçının vokali de dikkat çekiyor. Bilge Teker’in üretimleri hız kesmeden devam ediyor. Bu Adam ile başlayıp Masal ve Yalan İzleri’yle devam eden müzikal serüvenine bir yeni çalışma daha eklendi. Bul Beni tüm dijital platformlarda dinleyicisiyle buluşmaya hazır.

Yazarın Tüm Yazıları