Hayaller Mutlu Bir Aşk Hayatlar Mahşer Yeri

Başlık her şeyi anlatıyor. Bazen kurduğumuz hayallerle yaşadığımız hayatlar arasında öyle farklar vardır ki ne siz sorun ne ben anlatayım. En iyisi şarkılar ruh halimize tercüman olsunlar… Bu hafta sizler için şahane şarkılardan bahsettim.

Haberin Devamı

Gökhan Türkmen ‘Mahşer’ ile Kalbimizi Yakıyor

Gökhan Türkmen’den aşk, ayrılık şarkıları dinlemeyi çok seviyorum. Bunu baştan belirteyim. Gerçi Türkmen’in elektronik altyapılı dans parçalarına da bayılıyorum. ‘Deli’yi az dinlemedim. Bütün bu giriş ne içindi elbette sanatçının yenisi ‘Mahşer’in ne kadar güzel bir aşk şarkısı olduğundan bahsetmek içindi. ‘Mahşer’i dinlediğim ilk andan itibaren “Yalnızlık senden kolay hiç yorma kendini / Kaldırdım duvardaki en güzel resmini / Yakında kalbimden de silerim ismini / Boşver / Senin yanın mahşer yeri” sözleri kafamın içinde dönüp duruyor.

Hayaller Mutlu Bir Aşk Hayatlar Mahşer Yeri

Sözü Mert Carim’e, müziği Gökhan Türkmen’e düzenlemesi ise Alper Anık’a ait olan şarkı ilk dinlemede insanı hemen ele geçiriyor. Sadece galiba o resimler artık duvarda pek durmuyorlar daha çok telefonumuzdalar ve fotoğrafı sil dediğimizde silebiliyoruz. Ama asıl mesele o kişiyi kalpten silmek. Duygu yüklü bu şarkı tüm dijital platformlarda yerini aldı. Türkmen yeni şarkısı için “Can yakar, yaktıkça da yansın istersiniz. Mahşer gibi.” diyerek şarkının yakıcılığı hakkında müzikseverlere ipucu veriyor. Şarkıya bir de klip çekildi.

Haberin Devamı

Hayaller Mutlu Bir Aşk Hayatlar Mahşer Yeri

‘Hayaller İstanbul Hallerim Gazapistan’

Can Bonomo yeni teklisi ‘Gazapistan’ı yayınladı. Video klibini de takipçileri ile paylaşan Can Bonomo’ya klipte sanatçının ekip arkadaşları ve aile dostları eşlik etti. Bonomo duygularını şu sözlerle ifade etti: “Bu insanlar benim ailem. Yan yana, can cana beraber büyüdük biz. Ben henüz 20'li yaşlarımın başında, kalbinde birkaç şarkı çalan, ufacık bir çocuktum tanıştığımızda. Yıllar geçti üzerinden. Can dostlarımız, eşlerimiz katıldı aramıza. Genişledik, büyüdük. Canımızdan çok sevdiğimiz çocuklar getirdik dünyaya. Müzikle, barış ve dostlukla büyüteceğiz onları. Hep beraber... Kuşlar konsun yollarınıza canım ailem. Melekler korusun bizleri... “ Söz ve müziği Can Bonomo'ya, düzenlemesi ise Can Saban'a ait olan şarkının kayıtları Ali Rıza Şahenk'in sahibi olduğu The FatLab Stüdyosu'nda yapıldı. Kapak illüstrasyonu da yine Can Bonomo imzası taşıyor.

Haberin Devamı

Hayaller Mutlu Bir Aşk Hayatlar Mahşer Yeri

Can Koç’tan ‘Senin Gibi’

Alternatif sounduyla oldukça sevilen Can Koç’un, merakla beklenen EP’sinden ilk tekli ‘Senin Gibi’ dinleyicisiyle buluştu. ‘Gökyüzünü Tutamam’ teklisiyle çok sevilen Can Koç, ilk EP’si ile dinleyicisine birbirinden güzel besteler sunacak. EP’nin ilk teklisi ‘Senin Gibi’ ise müzikseverlerin beğenisine sunuldu. Söz ve müziği Can Koç’a ait olan ‘Senin Gibi’ teklisi bas gitarda Berkay Aygör, elektro gitarda Giray Şipit, davulda Bedrettin Göçmen ile kaydedildi. Şarkının düzenlemesi ve Mix - Master’ı ise Umut Tosun’a ait.

Hayaller Mutlu Bir Aşk Hayatlar Mahşer Yeri

‘Gitmek İçin Çok Erken’

GOSS yeni şarkısı ‘Gitmek İçin Çok Erken’i yayınladı. Şarkı, kalbini açmak ile yara almamak için kaçmak arasında kalan bir insanın duygusal ikilemini anlatıyor. Parça içerisinde, değişen duygu durumlarını anlatan iniş ve çıkışlara, dikkat çekici synth ve piyano melodileri ile duygusal gitarlar eşlik ediyor. Söz ve müziği GOSS’a ait olan şarkının prodüksiyon, kayıt, mix ve mastering’i İstanbul A2 Stüdyoları’nda Aras Tüysüz tarafından yapıldı. Fotoğraf çekimleri ise Saygın Ayyıldız ve Barış Yoldaş tarafından üstlenildi.

Haberin Devamı

Hayaller Mutlu Bir Aşk Hayatlar Mahşer Yeri

Sevda Deniz Karali’den ‘Geçmeyen Bir Şey’

Sevda Deniz Karali yeni teklisi ‘Geçmeyen Bir Şey’i yayınladı. Sanatçının sadece ukulelesi ile çalıp seslendirdiği yeni teklisi ‘Geçmeyen Bir Şey’in söz ve bestesi oyuncu Seda Türkmen’e ait. Şarkının kaydı, mix ve mastering’i Ada stüdyolarında yapıldı. Masumlar Apartmanı’nda dinleyicisi ile buluşan şarkı bir anda milyonların dikkatini çekmeyi başardı. Genç sanatçı yalnız başına olmanın verdiği mutluluk ve özgüvenle kaydettiği şarkıların yanı sıra yeni parçalar yayınlamak için de çalışmalarını sürdürüyor.

Yazarın Tüm Yazıları