Editors EBM’in Yeni Teklisi ‘Vibe’ı Çıkardı

Editors, hem Bursa’da gerçekleşen Nilüfer Fest’te verdiği muhteşem konserle hem de yayınladığı yeni teklisiyle bu yazımın yıldızı oldu. 23 Eylül’de çıkacak yeni albümleri EBM’in yeni teklisi Vibe’ı yayınlayan Editors, Nilüfer Müzik Festivali’nde müzikseverlerin uzun zaman etkisinden çıkamayacağı bir konsere imza attı.

Haberin Devamı

Nilüfer Müzik Festivali’nde Editors Rüzgarı

Bu yıl 6. kez ‘Dünyayı sev, geyiği öp, festivale gel’ sloganıyla düzenlenen Nilüfer Müzik Festivali’ne Editors damga vurdu. Uzun zamandır bu kadar etkilendiğim bir konser izlememiştim. Editors, Sugar şarkısını söylerken yanımdaki arkadaşıma şöyle dedim: “Bu kadar mükemmel ve hipnotize olduğum bir konseri kim bilir bir daha ne zaman izlerim.” İşte bu festivaller sayesinde böyle muhteşem konserler izleme şansımız oluyor. Bu arada Editors, 23 Eylül’de Play It Again Sam ve Türkiye’de GRGDN Müzik işbirliğiyle çıkacak yeni albümleri EBM’in yeni teklisi Vibe’ı yayınladı.

Editors EBM’in Yeni Teklisi ‘Vibe’ı Çıkardı

Haberin Devamı

Nilüfer Müzik Festivali’nde, binlerce kişi Balat Atatürk Ormanı’nda müziğin ve doğanın tadını çıkardı. Festivalde hem Türkiye’den hem de dünyadan ünlü sanatçılar sahne aldı. Cem Adrian, Sena Şener, Lola Marsh, Adamlar, Yüksek Sadakat, Melike Şahin, Ceza, Batu Akdeniz, Evdeki Saat, The Blaze gibi özel isimlerin yer aldığı festivalde müzikseverler unutulmaz bir deneyim yaşadı.

Editors EBM’in Yeni Teklisi ‘Vibe’ı Çıkardı

Editors EBM’in Yeni Teklisi ‘Vibe’ı Çıkardı

Editors, 23 Eylül’de Play It Again Sam ve Türkiye’de GRGDN Müzik işbirliğiyle çıkacak yeni albümleri EBM’in yeni teklisi Vibe’ı yayınladı. Solist Tom Smith için şarkı, “gecenin ve karanlıkta hayat bulan her şeyin” bir kutlaması.

Editors EBM’in Yeni Teklisi ‘Vibe’ı Çıkardı

EBM, İngiltere popüler müzik tarihinin en ilgi çekici ve kalıcı başarı öykülerinden biri olan grubun yeni dönemini kutluyor. 17 yıllık kariyerleri boyunca Editors’ın altı stüdyo albümü de Birleşik Krallık’ta ilk onda yer aldı, iki kere bir numara oldu ve çıkış albümleri The Back Room, Mercury ödülüne aday oldu. Yaratıcılıklarından hiçbir zaman taviz vermemiş Editors için bile EBM, şu ana kadarki en deneysel çalışmaları olabilir. Tempolarıyla vücudu harekete geçiren, heyecan verici, durmak bilmeyen bir elektro-endüstriyel rock kasırgası. Blanck Mass sahne isimli, Ivor Novello ödüllü yeni üye prodüktör Benjamin John Power’la ilk çalışmaları. Buna bağlı olarak albümün ismi – EBM – Editors ve Blanck Mass kelimelerinin baş harflerinin birleşimi. Fakat isim aynı zamanda 1980’lerde yükselen Electronic Body Music adlı müzik türüne bir gönderme. Bu yeni albümde grubun ana referans noktası olmuş, Nitzer Ebb, Front 242 ve DAF gibi sanatçıların synthesizer’ları, sis makineli, kulüp ışıklı ve deri kıyafetli estetiklerine bir ağıt.

Haberin Devamı

Editors EBM’in Yeni Teklisi ‘Vibe’ı Çıkardı


Nasıl Derler Bilirsin Yeni Şarkısı ‘Kaçırırlar Seni’yi Yayınladı

Nasıl Derler Bilirsin yeni şarkıları Kaçırırlar Seni’yi yayınladı. Sevgilisinin gitmesini istemeyenler ona bu şarkıyı dinletebilir. Şarkıda ayrılığın etkileri enerjik bir tavırla anlatılıyor. Sözü ve bestesi Alper Altıntaş, düzenlemesi Nasıl Derler Bilirsin imzası taşıyan şarkı Sony Music Turkey etiketiyle dinleyiciyle buluştu. Haziran ayında Ara Beni’yi yayınlayan grup, şimdi de Kaçırırlar Seni ile albümün sinyallerini vermeyi sürdürüyor.

Editors EBM’in Yeni Teklisi ‘Vibe’ı Çıkardı

İstanbul Rooftop Festival ile Yaza Veda

İstanbul Rooftop Festival 10 Eylül Cumartesi günü gerçekleşecek. Festivalde, İstanbul'un 9 terasında 50'ye yakın sanatçı eş zamanlı olarak performans sergileyecek. Tek bilet ile festival günü boyunca tüm mekanlara giriş yapılabilecek. İstanbul'un eşsiz teraslarında güneşi dans ederek batırabileceğiniz İstanbul Rooftop Festival, birbirinden farklı workshop deneyimleri, mekanların lezzetli mutfakları, yerli ve yabancı müzisyenlerin performansları ile katılımcılarını bekliyor.

Yazarın Tüm Yazıları