GeriMahmure Rüyada Yenge Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Yenge Ä°le KonuÅŸmak, Tartışmak Ve Kavga Etmek Tabiri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Rüyada Yenge Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Yenge Ä°le KonuÅŸmak, Tartışmak Ve Kavga Etmek Tabiri

Rüyada Yenge Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Yenge Ä°le KonuÅŸmak, Tartışmak Ve Kavga Etmek Tabiri

"Rüyada bazen akrabalarımızı görürüz. Bu akrabalarla aramızda bir husumet varsa bilinçaltımız daha ne bir şekilde o kişiyi rüyamızda görmemizi sağlar. Bu husumetler dışında rüyada görülen yengenin pek çok farklı yorumu vardır. İşte, merak edilen tüm detaylar."

Rüyada yenge görmek, kem gözlere, nazara, şansızlığa ve başa gelecek olaylara delalet eder.

Rüyada Yenge Görmek      Â

Rüyada yenge görmek, genel olarak üzerinizde birinin kem gözlerinin olduğuna, o kimsenin sizi pek fazla kıskandığına, size nazar değdirdiğine delalet eder. Diğer yandan şansız bir döneme gireceğinize ve bu dönemin çok zor geçeceğine yorumlanır. Fakat bu dönemin geçici olduğunu unutmayarak tedbirler alabilirsiniz.

Rüyada Yenge İle Konuşmak

Rüyada yenge ile konuşmak, yaşadığınız problemleri biriyle konuşma ihtiyacı hissetmenize yorumlanır. O kadar fazla dolu ki içiniz, birinden akıl ya da öğüt alma ihtiyacı hissediyorsunuz. Hatta yardım almanız dahi gerekiyor olabilir. Bu yüzden en kısa zamanda gerçekten güvendiğiniz birine dertlerinizi anlatmalısınız.

Rüyada Yenge İle Tartışmak

Rüyada yenge ile tartışmak, direkt olarak yengenizle ya da yengenizin evli olduğu ağabeyiniz, amcanız ya da dayınızla aranızda geçecek tartışmaya yorumlanır. Bu tartışmayı uzatmamak sizin için çok daha iyi olacaktır. Bazen susmanın verilen en iyi cevap olduğunu unutmamalısınız.

Rüyada Yenge Ä°le Kavga Etmek     Â

Rüyada yenge ile kavga etmek, bir akrabanızla, uzak bir arkadaşla, iş yerinden bir kimseyle kavga etmeye yorumlanır. Bu kimsenin sizin hakkınızda söylediği asılsız sözler kulağınıza gelecek ve bu durumdan hiç hoşnut olmayacaksınız. Fakat sakinliğinizi korumanız gerektiğini unutmamalısınız.

Rüyada Yengeye Bağırmak

Rüyada yengeye bağırmak, kulağınıza çalınan bazı dedikodular hiç hoşunuza gitmiyor. Bu sizin ya da bir tanıdığınızın hakkında yapılan dedikodular olabilir. Kendinizi bir tartışmaya ya da bir kavgaya hazırlar gibisiniz. Lakin haklı iken haksız duruma düşmemek için kendinizi kontrol altında tutmalısınız.

Rüyada Yengenin Başkasıyla Evlendiğini Görmek

Rüyada yengenin başkasıyla evlendiğini görmek, sevgilinizin, eşinizin ya da size yakın bir kimsenin sevgilisinin, eşinin aldattığına yorumlanır. Ancak yine de elde bir kanıt yokken bunu öne sürmek doğru olmayacaktır. Yakın bir zamanda bu durumun ortaya çıkacak olması da yorumlar arasındadır.

Rüyada Yengenin Çocuğu Olduğunu Görmek

Rüyada yengenin çocuğu olduğunu görmek, bir akrabanızı, kuzeninizi ya da yengenizi kıskandığınız anlamına gelmektedir. Bu kıskançlığınız sizin gözünüzü kör etmeden vazgeçmelisiniz. Aranızda bazı husumetler olsa da o kişinin de kendine göre haklı olduğunu unutmamalı ve buna göre hareket etmelisiniz. Bu kimse ile ortak paylaşmanız gereken noktalarda kendinizden feragat etmeniz gerektiğini unutmamalısınız.

Rüyada Yenge Eli Öpmek

Rüyada yenge eli öpmek, eğer yengenizle aranızda bir kırgınlık ya da küslük varsa, bu küslüğü sonlandırmanız gerektiğini unutmamalısınız. Şayet rüya sahibi olarak bir kadınsanız, yengenizle karşılıklı oturup bu husumetleri ortadan kaldırmalısınız. Konuşmalarınızda kelimelerinizi net seçin ve kadınların birbirini kollaması gerektiğini dile getirin.

Rüyada Yengeyi Hamile Görmek

Rüyada yengeyi hamile görmek, çevrenizde bir kimsenin hamile olduğunu haber alacağınıza yorumlanır. Bildiğiniz bazı nedenlerden dolayı bu haber sizi oldukça şaşırtacaktır. Fakat hamilelik çiftin arasını düzeltecek bir sebep olabilir.

Rüyada Yengenin Kızını Görmek

Rüyada yengenin kızını görmek, arada geçecek bir kapışmaya delalet eder. Yengenizin kızı olan kuzeniniz bir nevi sizin kardeşiniz sayılır. Bu yüzden bu kapışmaları bir kenara bırakıp aile huzurunu bozmaktan vazgeçmelisiniz. Ayrıca rüyayı gören bir erkek olarak yengenizin kızına karşı hisleriniz varsa, derhal bu hislerden vazgeçmeli ve kendinize çeki düzen vermelisiniz. Aksi halde gördüğünüz rüya başınıza gelecek azap dolu günlerin habercisi olacaktır.

 

False