GeriRüya Tabirleri Rüyada sümük görmek ne anlama gelir? Rüyada sümük atmak ve yıkamak tabiri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Rüyada sümük görmek ne anlama gelir? Rüyada sümük atmak ve yıkamak tabiri

Rüyada sümük görmek ne anlama gelir? Rüyada sümük atmak ve yıkamak tabiri

"Özellikle bazı hastalıklar sebebiyle burundan akıntı ile gelen sümük, yaşamdaki en rahatsız edici durumlardan biridir. Tabii her ne kadar böyle hoş olmayan olsa bile mutlaka insanların rüyasına girer. Böyle zamanlarda ne anlama geldiği üzerine yorumlar okunur. Peki, rüyada sümük görmek ne anlama gelir? Rüyada sümük atmak ve yıkamak tabiri ile ilgili detayları derledik."

Nefes almakta zorluk çekilen ve büyük rahatsızlık hissettiren sümük, özellikle de grip ve benzeri hastalıklarda çok sık yaşanır. İnsanların değişik şekillerde ve biçimlerde rüyalarına da giren sümük, bu konuda rüya alimlerin farklı yorumları üzerinden ele alınır. Görmüş olduğunuz rüyaya bağlı şekilde farklı yorumları okuyabilir ve bu konuda bilgi alabilirsiniz.

 Rüyada Sümük Görmek

 Rüyada sümük görmek rüya sahibi için hayırlı bir evlada yorulur. Ayrıca kişinin zor zamanlarını yakında atlatacağına, borçlarını ödeyeceğine ve yeniden maddi açıdan düze çıkacağına delalet eder. Zamanını boş geçirmeyeceğini ve doğru işler yapacağı üzerine işaret etmektedir. Aynı zamanda yeni hobiler edineceği ve bu hobiler üzerinden güzel bir vakit geçireceğine dair yorulur.

 Rüyada Sümük Yemek

 Rüyada sümük yemek rüya sahibinin evlatlarından birinin saygı duyulacak büyük bir işe sahip olacağı üzerine delalet eder. Önemli mevki ve makamlara geleceği, yüksek maaş alacağı ve iyi bir kazanç elde edeceğine işaret etmektedir. Rüya sahibinin bu durumdan ötürü büyük bir memnuniyet içerisine gireceği, çocuğu ya da çocukları ile gurur duyacağına rivayet edilir.

 Rüyada Sümük Atmak

 Rüyada sümük atmak rüya sahibinin bazı kötü durumlardan ya da alışkanlıklarından kurtulacağı anlamına gelmektedir. Bunun için büyük bir mücadele vereceği ve bu mücadele ile beraber, yeniden sağlıklı ve dengeli bir yaşama uzanacağına işarettir. Ayrıca etrafındaki iyi ve kötü insanları ayırarak doğru kişiler ile yakınlık kuracağına delalet eder.

  Rüyada Sümük Yıkamak

 Rüyada sümük yıkamak rüya sahibinin yakın zamanda şansının açılacağına üzerine yorulur. Özellikle kısmetli bir insan olacağına ve karşısına hayırlı bir kısmet çıkacağına delalet eder. Uzun süreli bir ilişki yaşayacağına ve bu ilişkiyi evlilik ile sonlandıracağı üzerine delalet etmektedir.

 Rüyada Sümük Çıkması

 Rüyada sümük çıkması rüya sahibinin yakın zamanda müjdeli bir haber alacağı üzerine yorulmaktadır. Bu sayede sıkıntılı günlerin sona ereceğine ve mutlu bir yaşam süreceği üzerine delalet eder. Kişinin dualarının kabul olacağı ve hayallerinin gerçeğe dönüşeceğini rivayet edilir. Ancak bunun için çok mücadele vermesi ve vazgeçmemesi gerektiğine dair uyarıcı bir nitelik taşır. Alacağı rüyayı müjdeli haberin sadece kendisini değil ayrıca sevdiği insanları da mutlu edecek üzerine yorulur.

 Rüyada Sümük Akması

 Rüyada sümük akması rüya sahibinin bazı ufak tefek hastalıklar ile karşı karşıya geleceği üzerine yorulur. Ancak bu hastalıkların ciddi olmadığına dair delalet eder. Yakın zamanda bu hastalıklardan kurtulacağına, yeniden sağlıklı yaşamına dönüş yapacağı üzerine rivayet edilir. Yine de kendine çok dikkat etmesi gerektiğini, sağlıklı beslenmesi ve düzenli yaşama dönmesinin önemli olduğuna dair bir rüyadır.

 Rüyada Sümük Sürmek

 Rüyada sümük sürmek rüya sahibinin dikkat etmesi gerektiğine dair bazı durumları anlatır. Yanlış kararlar verebileceğini, mutlaka bu konuda yakın çevresini dinlemesi gerektiğine dair uyarıcıdır. Ayrıca etrafındaki iyi ve kötü insanları doğru şekilde ayırt etmesi gerektiğine dair rivayet edilir.

 Rüyada Sümük Yutmak

 Rüyada sümük yutmak hayırlı bir evlat sahibi olacağı üzerine yorumlanmaktadır. Aynı zamanda kişinin karşısına hayırlı bir kısmet çıkacağı ve mutlu bir evlilik yapacağına delalet eder. Sevdiği insanla beraber güzel bir hayat süreceği, çocuklarını olacağı ve çocuklarını doğru şekilde yetiştireceğine işarettir.

 

False