GeriSağlıklı Yaşam İncir kaç kalori? 1 adet incir besin değerleri ve kalorisi...
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

İncir kaç kalori? 1 adet incir besin değerleri ve kalorisi...

İncir kaç kalori? 1 adet incir besin değerleri ve kalorisi...

"En çok sevilen meyveler arasında incirler de bulunuyor. İncir hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler, besin değerlerini araştırabiliyor. Severek tüketilen incir meyvesinin kaç kaloriye sahip olduğu kişilerce merak ediliyor. Bireyler 1 adet incir içerisinde yer alan besin değerlerini araştırarak bilgi sahibi olmak istiyor. İncir kaç kalori? 1 adet incir besin değerleri ve kalorisi hakkında detayları derledik."

Meyvelerin besin değerleri oldukça yüksektir. 1 adet incir meyvesinin içerisinde 48 kalori bulunuyor. Kalori bakımından yüksek olan bir meyve türü değildir. Sağlığa olan faydaları oldukça fazladır.

 İncir Kaç Kalori?

 Meyve türlerinden biri olan incirlerin içerisinde belirli miktarda kalori bulunuyor. Kilosuna özen gösteren bireyler incir meyvesinin de kalorisini öğrenmek adına araştırmalar yapabiliyor. İncirin içerisinde 48 kalori vardır. Gün içerisinde çok fazla incir tüketilmemesi kilo alımına neden olmayacaktır.

 1 Adet İncir Besin Değerleri ve Kalorisi

 İncir meyvesinin sağlığa olan faydaları herkes tarafından biliniyor. Faydalı olan incir meyvesi içerisinde 13 gram karbonhidrat bulunuyor. 0,49 gram protein içeren incir toplamda 48 kaloridir.

 

False