GeriKahve Falı Falda yıldız görmek ne demek? Kahve falında kuyruklu, dört ve beş köşeli yıldız çıkması anlamı
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Falda yıldız görmek ne demek? Kahve falında kuyruklu, dört ve beş köşeli yıldız çıkması anlamı

Falda yıldız görmek ne demek? Kahve falında kuyruklu, dört ve beş köşeli yıldız çıkması anlamı

"Falda yıldız görmek en sık karşılaşılan fal çeşitlerinden biridir. Ayrıca falda yıldız görmek en çok araştırma yapılan fal türleri arasında da yer almaktadır. Fal baktıran kişiler falda yıldız görmek ne anlama gelir merak etmektedir. Falda yıldız görmek ne demek? Kahve falında kuyruklu yıldız çıkması ne anlama gelir merak edilen tüm detayları ile sizler için derledik."

 

Falda yıldız görmek en genel tabiri ile misafir demektir. Fal sahibine uzun süredir beklediği bir misafir gelecektir. Bu misafir akraba ya da sevilen dostlar olarak belirtilmektedir.

Falda Yıldız Görmek Ne Demek?

Falda yıldız görmek bir misafir gelecek demektir. Fincanda yıldız çıkması sevilen bir kimsenin misafir gelmesi demektir. Tabakta yıldız simgesi görmek ise beklenen bir kimsenin uzun süre sonra gelmesi anlamına gelir.

Falda Kuyruklu Yıldız Ne Anlama Gelir?

Falda kuyruklu yıldız çıkması beklenmeyen bir misafir gelecek demektir. Fincanda kuyruklu yıldız çıkması beklenmeyen bir kimsenin çıkıp gelmesi demektir. Tabakta kuyruklu yıldız simgesi görmek ise istenmeyen birinin misafir olarak gelmesi anlamına gelir.

Kahve Falında Dört Köşeli Yıldız Anlamı

Kahve falında dört köşeli bir yıldız çıkması fikirleri beğenilen bir kimsenin misafir olması anlamına gelir. Fincan içinde dört köşeli bir yıldız çıkması önemli kimseleri misafir etmek demektir. Aynı şekilde tabakta dört köşeli bir yıldız görmek de önemli kişiler misafir olarak gelecek demektir.

Falda Beş Köşeli Yıldız

Falda fincan içinde beş köşeli yıldız görmek birden fazla misafir ağırlamak anlamına gelir. Tabak içinde beş köşeli yıldız çıkması da kalabalık bir aileyi misafir etmek demektir.

Falda Büyük Yıldız

Falda fincan içinde büyük yıldız görmek değer verilen bir kişiyi ağırlamak demektir. Tabak içinde büyük yıldız görmek ise önemli bir kişiye misafir gitmek anlamına gelmektedir.

Falda Parlak Yıldız

Falda parlak yıldız demek sevilen biri demektir. Fal sahibi önemsediği birini misafir edecektir. Aynı şekilde tabakta parlak yıldız simgesi görülmesi sevilen bir kimsenin gelmesi olarak yorumlanmaktadır.

Fincanda Sönmüş Yıldız Çıkması

Kahve falında fincan içinde sönmüş yıldız görmek düşmanı misafir etmek demektir. Tabak içinde sönmüş yıldız çıkması ise düşman evinde misafir kalmak anlamına gelir.

Tabakta İki Adet Yıldız Görme Anlamı

Kahve falında tabakta iki tane yıldız görmek kıymetli dostları ağırlamak demektir. Ayrıca kahve falında fincanda iki tane yıldız çıkması değer verilen kimselere yardım etmek onları evinde ağırlamak şeklinde yorumlanmaktadır.

 

False