GeriKahve Falı Falda tavuskuşu görmek ne demek? Kahve falında kuyruğu açılmamış tavus kuşu çıkması anlamı
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Falda tavuskuşu görmek ne demek? Kahve falında kuyruğu açılmamış tavus kuşu çıkması anlamı

Falda tavuskuşu görmek ne demek? Kahve falında kuyruğu açılmamış tavus kuşu çıkması anlamı

"Falda tavus kuşu çıkması merak edilen fallar arasında bulunmaktadır. Bu fal birçok konuda çeşitli mesajlar da vermektedir. Bu yüzden fal baktıran herkesi falda tavus kuşu çıkması ne demek merak ediyor. Bundan dolayı biz de falda tavus kuşu görmek ne demek? Kahve falında tavus kuşu çıkması anlamı nedir sizler için derledik."

 

Falda tavus kuşu çıkması maddi olarak kazanç demektir. Zenginlik şeklinde de ifade edilmektedir. Fal sahibinin malı artacak anlamına gelir.

Falda Tavus Kuşu Görmek Ne Demek?

Falda fincan içinde tavus kuşu görmek mal ve mülk demektir. Tabak içinde tavus kuşu çıkması ise manevi kazanç anlamına gelir. Fal sahibi duygusal olarak iyi duruma gelecek demektir.

Kahve Falında Kuyruğu açılmamış Tavus Kuşu Anlamı

Kahve falında fincan içinde kuyruğu açılmamış bir tavus kuşu görmek borç vermek anlamına gelir. Tabak içinde kuyruğu açılmamış tavus kuşu ise borç almak şeklinde ifade edilmektedir.

Fincanda İki Tane Tavus Kuşu Çıkması

Falda fincan içinde iki adet tavus kuşu görmek beklenmedik bir yerden gelen para demektir. Tabak içindeki iki adet tavus kuşu simgesi de aynı şekilde para olarak yorumlanmaktadır. Fal sahibine bir yerden para gelece anlamına gelir.

Tabakta Koşan Tavus Kuşu Anlamı

Falda tabak içinde koşan bir tavus kuşu çıkması iş hayatından başarı elde etmek demektir. Ayrıca fincan içinde koşan tavus kuşu ise makamın yükselmesi ve kazancın artması şeklinde ifade edilmektedir.

 

False